Pokemonų užsimaniusiai mamai sūnus iškrėtė neįtikėtiną pokštą

Jeigu negyvenate visiškai atsiskyrę nuo civilizacijos, neabejotinai girdėjote apie neseniai pasirodžiusį žaidimą „Pokemon Go“. Jis sulaukė neįtikėtino skaičiaus žaidėjų – „Pokemon Go“ kūrėjai nesitikėjo didžiulės serverių apkrauties ir turėjo atidėti žaidimo pasirodymą Europoje. Gali būti, kad žaidimo kūrėjai nemanė, jog daug žaidėjų atsiras ir tarp suaugusiųjų.

Nathanas nenorėjo paprasčiausiai pasakyti mamai, kaip parsisiųsti žaidimą – jis nusprendė iškrėsti išdaigą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Nathanas nenorėjo paprasčiausiai pasakyti mamai, kaip parsisiųsti žaidimą – jis nusprendė iškrėsti išdaigą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 29, 2016, 2:30 PM, atnaujinta May 17, 2017, 11:33 AM

Jie tikriausiai svarstė, kad „Pokemon Go“ tikriausiai žais tik vaikai ir jaunesnio amžiaus paaugliai – tačiau, jei taip iš tikųjų galvojo, labai klydo.

Naujuoju žaidimu domisi net tie suaugusieji, kurie 1996-aisiais, pasirodžius pirmajam „Pokemon“ žaidimui, savo vaikams liepdavo „Gameboy“ padėti į šalį ir eiti žaisti į lauką.

Viena iš jų – Nathano Wallo mama Sharon. Nathanui dabar yra 22-eji, ir jis, kaip ir daugybė, įsitraukė į „Pokemon Go“. 48-erių mama taip pat panoro pažaisti.

Nathanas nenorėjo paprasčiausiai pasakyti mamai, kaip parsisiųsti žaidimą – jis nusprendė iškrėsti išdaigą.

Jam pavyko įtikinti mamą, kad norint gauti žaidimą reikia nueiti į artimiausią parduotuvę ir kasininkui į ausį sušnabždėti „I want to be the very best.“

Atrodo neįtikėtina? Nathanas sugebėjo rimtu veidu kartu su mama nuvažiuoti iki „Tesco“ parduotuvės, kur ji iš tikrųjų padarė tai, ką liepė sūnus.

„Žmonės parduotuvėje suprato, kas įvyko, ir jiems tai pasirodė labai juokinga, – pasakojo Nathanas. – Kaltas jaučiausi gal 30 sekundžių. Mama į tai pažiūrėjo linksmai ir sako, jog dar sulauksiu atpildo.“

Nežinia, ar jai pavyks – šiai išdaigai prilygti sunku.

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.