Gimdymą internete paviešinusi daugiavaikė tapo motinystės simboliu

Estefania, pasirašanti Verdeliss slapyvardžiu, tapo interneto svetainės „YouTube“ karaliene.<br>Youtube stopkadras.
Estefania, pasirašanti Verdeliss slapyvardžiu, tapo interneto svetainės „YouTube“ karaliene.<br>Youtube stopkadras.
Estefania, pasirašanti Verdeliss slapyvardžiu, tapo interneto svetainės „YouTube“ karaliene.<br>Youtube stopkadras.
Estefania, pasirašanti Verdeliss slapyvardžiu, tapo interneto svetainės „YouTube“ karaliene.<br>Youtube stopkadras.
Daugiau nuotraukų (2)

Kristina Nastopkaitė („Lietuvos rytas“)

2016-11-17 10:11, atnaujinta 2017-04-17 18:16

Visame pasaulyje motinystę išaukštino ispanė Estefania Unzu. Šešių vaikų motina internete ne tik paviešino, kaip gimdo, bet ir toliau dalijasi šeimos gyvenimo nuotykiais.

Estefania, pasirašanti Verdeliss slapyvardžiu, tapo interneto svetainės „YouTube“ karaliene. Nėštumo eigą ir gimdymus internete paviešinusi moteris milijonams internautų tapo motinystės simboliu.

Net 15 milijonų žmonių žiūrėjo, kaip į šį pasaulį atėjo jos ketvirtas vaikas Julenas. Moteris buvo pasiryžusi parodyti ir vėliau pasaulį išvydusių dvynukių Eider bei Anne gimimą namuose, tačiau šis drąsus projektas nepavyko – dvynukės gimė mėnesiu anksčiau ir Estefaniai teko gimdyti ligonėje.

„Nesuprantu, kodėl gimdymas turi būti tabu. Juk kūdikio atėjimas į pasaulį yra vienas natūraliausių dalykų“, – sakė kiekvieną savo gyvenimo akimirką prieš kamerą pozuojanti E.Unzu.

Moteris visus nėštumus filmuodavo nuo pat jų patvirtinimo. E.Unzu sekėjai sulaikę kvapą stebėjo, kaip moteris skaičiuoja minutes iki tol, kol išryškės nėštumo testo atsakymas.

Naujos informacijos apie savo nėštumus moteris pateikdavo kiekvieną savaitę, o kas mėnesį užfiksuodavo vis augantį pilvuką.

„Devyni mėnesiai svajonės“ – taip pavadinta šeimos ketvirtojo mažylio 9 nuotraukų serija su skirtingo dydžio Estefanios pilvuku.

Dalijimasis intymiausiais gyvenimo momentais su milijonais internautų jai nekelia jokių nepatogumų, o jos gimdymų vaizdai prasideda nuo pirmųjų sąrėmio minučių.

Neįtikėtina, tačiau šešis vaikus auginanti motina beveik kasdien randa laiko nufilmuoti ir į internetą įkelti svarbiausias savo gyvenimo akimirkas.

Savo sekėjų E.Unzu nenuvilia – kartais ji savo šeimą filmuoja nuo aušros iki saulėlydžio – smalsios sekėjų akys išvysta, kaip moteris kelia vaikus, kaip jie pusryčiauja, rengiasi į mokyklą, kaip Estefania eina į prekybos centrą apsipirkti.

Ne veltui E.Unzu turi daugybę sekėjų ir jau seniai gyvena iš lėšų, gaunamų iš „YouTube“. Stebėti svetimą gyvenimą pro rakto skylutę visuomet buvo ir bus didelė pagunda.

Tokiu būdu šešių vaikų motina ne tik prasigyveno, bet ir tapo vaikščiojančia reklama bei vaikų auginimo simboliu. Ispanė neseniai buvo išrinkta įtakingiausia Ispanijos metų tinklaraštininke.

Liekna, visuomet pasidažiusi ir puikiai atrodanti E.Unzu Ispanijoje jau turi net 17 milijonų sekėjų, kurie trokšta sužinoti kuo daugiau detalių iš jos šeimos gyvenimo.

Todėl kartais Estefania su vyru Aritzu Seminario susėda prieš kamerą ir atsakinėja į gerbėjų klausimus.

Tik ar vaikai nepavargsta nuo nuolatinio pašalinės akies stebėjimo?

„Mūsų mažyliai yra pripratę, kad juos nuolat filmuojame. Tačiau nuo pat pradžių nusprendėme, jog vos tik kuris nors jų pasakys, kad nebenori būti tinklaraščio dalimi, iškart nutrauksime šią veiklą“, – pažadėjo Verdeliss.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.