„1000 km Širdies žygio“ atomazga – naujos funkcinės lovos

Pasibaigus „1000 km Širdies žygiui“, Vaikų ligų klinikoje Onkologijos ir hematologijos sektoriuje gydomi mažieji pacientai sulaukė išskirtinių dovanų – funkcinių lovų. Naujosios lovos padeda vaikams pasijusti patogiau, yra sukurtos taip, jog būtų išvengta pragulų, mažinamas raumenų diskomfortas.

S.Bagdono nuotr.
S.Bagdono nuotr.
S.Bagdono nuotr.
S.Bagdono nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 15, 2017, 11:34 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 1:26 AM

Pasitikdamas svečius ir priimdamas dovanas, Vaikų ligų klinikos vadovas prof. Rimantas Kėvalas džiaugėsi prasmingos akcijos rezultatais. „Surinkta žmonių parama – mums labai svarbi ir reikšminga. Naujos funkcinės lovos palengvins skyriuje gulinčių mažųjų pacientų, sergančių onkologinėmis ligomis, gydymą, buvimą ligoninėje. Esame labai dėkingi visiems, kurie neliko abejingi“, – teigė vadovas.

„1000 km Širdies žygis“ pagrindinis iniciatorius organizacijos „Aktyvi Tauragė“ vadovas Saulius Bagdonas pabrėžė, kad tai – visų Lietuvos žmonių dovana mažiesiems. „Negaliu atsistebėti, kokie nuostabūs mūsų šalies žmonės, viso žygio metu ir po jo jaučiu jų palaikymą, supratingumą ir esu labai dėkingas už tai, jog žmonės aukoja vaikams“. Prisimindamas patį žygį Saulius Bagdonas pabrėžė, kad ne kilometrai buvo svarbiausia, bet vaikai, jų noras pasveikti, tikėjimas ir viltis jų akyse.

Bendradarbiaudamas su „Mamų unija“ Saulius Bagdonas žmones kvietė į žygį per Lietuvos miestus, kurie pagal vietovę yra išsidėstę širdies forma. Prie šio žygio kiekviename mieste galėjo prisidėti vaikai ir suaugę, pasirinkdami eiti 100 žingsnių, 10 metrų ar 10 kilometrų. „1000km Širdies žygis“ metu buvo įveikta 1300 kilometrų, Lietuvos žmonės iš viso paaukojo 58469 eurus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.