Paauglės telefone – motiną šokiravęs kraupus radinys

Savo 13-metės dukters telefoną ir planšetę patikrinusi motina nustėro – ji savo akimis pamatė tai, apie ką net negalėjo įsivaizduoti. Motina išvydo sąrašą dukters meilužių, kuriame buvo 7 vyrukai nuo 14 iki 27 metų. Su vyriausiuoju jų mergina santykiavo kaimo skersgatvyje.

Motina teisme pasakojo, kad aptikusi sąrašą dukters telefone ir planšetėje pasijuto taip, lyg prarastų savo mažąją mergaitę.<br>123rf nuotr.
Motina teisme pasakojo, kad aptikusi sąrašą dukters telefone ir planšetėje pasijuto taip, lyg prarastų savo mažąją mergaitę.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 24, 2017, 11:28 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 7:59 AM

Apstulbusi motina, su dukters sąrašu iškart nukeliavo į policiją. Vyriausias sąraše – 27 metų Gary Sheridanas jau nuteistas 6-eriems metams ir 3 mėnesiams už tai, kad su paaugle skersgatvyje apgaudinėjo savo besilaukiančią žmoną.

Motina teisme pasakojo, kad aptikusi sąrašą dukters telefone ir planšetėje pasijuto taip, lyg prarastų savo mažąją mergaitę.

„Ji buvo suaugusia save laikanti mergaitė, o tu buvai suaugęs žmogus, vyresnis už ją dukart. Nors ji ir galėjo įsivaizduoti, kad yra pakankamai subrendusi, tu privalėjai suvokti, kad taip nėra, nes tavo brandos lygis yra kur kas didesnis“, − teismo salėje nuteistajam sakė teisėjas Stuartas Bakeris.

Teisiamasis motinos rastame mergaitės lytinių partnerių sąraše buvo 5-asis. Sąraše moksleivė nurodė savo meilužių vardus ir pavardes, jų amžių, o prie kai kurių vardų buvo uždėtos varnelės.

Patikrinusi moksleivės socialinių tinklų turinį, policija rado pokalbių, kuriuose G.Sheridanas maldavo mergaitės vykti su juo pasivažinėti, o pokalbyje buvo akivaizdu, kad kalba sukasi apie seksą.

Jis nuvežė mergaitę į atokų kaimo skersgatvį ir čia jie santykiavo. Teisme paaiškėjo, kad po jų akto mokinukė net susisiekė su vaikino mergina ir paklausė jos, ar ši žino, kas tarp jų įvyko. Tuomet 13-metė sužinojo, kad Gary mergina laukiasi.

„Kaltinamasis, kuriam nusikaltimo metu buvo 27 metai, mokinukę šiek tiek pažinojo, tačiau jie buvo pažįstami ne tiek, kad vienas apie kitą žinotų daug. Mergaitės sesuo gavo žinutę, kad jos jaunėlė palaiko seksualinius santykius.

Dėl to motina paėmė 13-metės dukters mobilųjį telefoną ir planšetę, bei patikrino skambučius ir ten esančius dokumentus“, − teisme pasakojo kaltintojas Frances McEntee.

G.Sheridanas prisipažino turėjęs intymių santykių su moksleive. Jam taip pat buvo uždraustas darbas su pažeidžiamais žmonėmis bei 6 metams atimtas vairuotojo pažymėjimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.