Kūdikį žindančios mamos nuotrauką paniekinęs vyras sulaukė atsako

Tinklaraštį kurianti mama Constance Hall socialiniame tinkle išliejo pyktį ir atvirai išsakė tai, ką mano apie vieną jai į „Instagram“ atsiųstą žinutę.

 Instagram nuotr.
 Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 28, 2018, 2:57 PM

Australijoje gyvenanti ir penkis vaikus auginanti moteris savo sekėjams pasakojo, jog ji gavo žinutę iš vieno vyro, kuris domėjosi, kodėl nuotraukomis, kuriose įamžinta žindanti savo vaikus, ji dalijasi viešai.

„Kažkoks vyrukas prieš kelias dienas man parašė žinutę. Žmonių pranešimai visuomet įdomūs... Kartais jie rašo, jog jų žmonos mane be galo myli ir mano, kad man puikiai sekasi... Tačiau dažniausiai sulaukiu dviejų tipų žinučių: a) pralinksminančių b) nuliūdinančių“, – įrašą socialiniame tinkle „Facebook“ pradėjo Constance.

„Constance, kodėl prieš kamerą maitindama kūdikį tu turi apnuoginti savo krūtis... gerbk savo vaikus ir vyrą...“, – vyro žodžius citavo moteris.

Su nedideliu kiekiu sarkazmo mama rašė: „Apnuoginau krūtis, nes kūdikiai pirmus gyvenimo mėnesius elgiasi keistai ir maitinasi tik motinos pienu. Tiesiogine to žodžio prasme kūdikis valgo man iš krūtinės!! Be to, per drabužius tai daryti yra labai sudėtinga...“

Šiek tiek pajuokavusi moteris surimtėjo ir teigė, jog augina vaikus pasaulyje, kuris, kaip ji tikisi, vieną dieną pakeis požiūrį į moters krūtis, kad motinos ir vaikai viešose vietose galėtų laisvai ir be jokios gėdos žįsti ir žindyti. Ji tikisi, kad nebeliks tokių žmonių, kaip šią žinutę jai atsiuntęs vyras, kuris nejaukiai jaučiasi dėl to, kad nuoga moters krūtis jam sukelia erekciją.

Constance įrašas sulaukė didžiulio palaikymo. Vieni komentatoriai gyrė moterį už drąsą nebijoti sakyti tai, ką galvoja, kiti džiaugėsi, jog šioje planetoje gyvena tokie žmonės, kaip ši mama.

„Esi be galo nuostabi, Con. Tu žinai, kaip pasakyti tai, ko mes nedrįstame. Man patinka tavo darbai“, – rašė vienas internautas.

„Ši planeta turėtų džiaugtis tokiais žmonėmis, kaip tu. Taip ir toliau“, – teigė kitas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.