„Megos“ kalėdinį pilies miestą jau aplankė daugiau nei pusė milijono žmonių!

Prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ lapkričio 30 dieną duris atvėręs Hanso Kristiano Andersono pasakų motyvų įkvėptas Kalėdų miestelis.

 Žaislų laboratorijoje mažyliai turi daug užsiėmimų.<br>„Mega“ nuotr.
 Žaislų laboratorijoje mažyliai turi daug užsiėmimų.<br>„Mega“ nuotr.
 Žaislų laboratorijoje mažyliai turi daug užsiėmimų.<br>„Mega“ nuotr.
 Žaislų laboratorijoje mažyliai turi daug užsiėmimų.<br>„Mega“ nuotr.
 Žaislų laboratorijoje mažyliai turi daug užsiėmimų.<br>„Mega“ nuotr.
 Žaislų laboratorijoje mažyliai turi daug užsiėmimų.<br>„Mega“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 21, 2019, 10:49 AM

Jis jau sulaukė daugiau nei 500 tūkstančių lankytojų, kurie ne tik pasinaudojo tradicija tapusiomis dovanų pakavimo paslaugomis ar išbandė jau ketvirtus metus veikiantį kalėdinį paštą, bet ir drauge su mažaisiais apsilankė Kalėdų Senelio pilyje, žaisliukų dekoravimo studijoje bei išbandė šimtus įdomiausių ir naujausių žaislų „Žaislų bandymo laboratorijoje“.

„Šiemet siekėme visus lankytojus ne tik nudžiuginti unikaliomis rankų darbo kalėdinio pilies miestelio dekoracijomis ir išskirtinėmis pramogomis, bet ir paraginti bei ugdyti lankytojus per šventes būti atsakingesniais.

Ne paslaptis, kad nemaža dalis dovanotų žaislų nesuteikia tokio džiaugsmo, kokio tikėtasi, todėl kartu su projekto partneriu „Senukais“ įkūrėme „Žaislų bandymo laboratoriją“, kurioje vaikai, kitaip nei parduotuvėje, gali ne tik apžiūrėti įvairius populiariausius žaislus, bet ir juos išbandyti, ir tik supratę, ko iš tikrųjų nori – parašyti Kalėdų Seneliui laišką „, – sako PLC „Mega“ valdančios bendrovės UAB „Baltic RED“ rinkodaros direktorė Ieva Goštautaitė-Gedutė.

Per nepilnas tris gruodžio savaites „Žaislų bandymo laboratorijoje“ jau apsilankė daugiau nei penki tūkstančiai žaislus norinčių išbandyti vaikų ir jau 18-ikos vaikų svajonės išsipildė tą pačią dieną – bandymus atlikę vaikai kasdien drauge su juos lydinčiais asmenimis žaidimo anketose nurodo svajonių žaislą ir gali jį laimėti.

Lyg pasakoje, pasipuošusi tikromis samanomis ir eglės šakomis, prekybos ir laisvalaikio centro MEGA centrinėje aikštėje įsikūrė ir tradicija tapusi kalėdinio pašto tarnyba, kuri pasirūpina, kad visų vaikų užpildyti gerų darbų sąrašai ne tik pasiektų Kalėdų Senelį, bet ir grįžtų jo atsakymai kartu su dovanėlėmis.

„Šiemet ilgai ir atsakingai tarėmės su Kalėdų Seneliu ir parengėme nuotaikingą ir edukuojančią dovaną – pasaką vaikams „Mona ir Ernis“, kurių jau padovanojome daugiau nei 2000, o dar daugiau nei 3000 vaikų savo dovanų turi atvykti atsiimti artimiausiu metu“, – sako I. Goštautaitė-Gedutė.

Visą gruodį „Megos“ centrinėje aikštėje lankytojai džiaugiasi didinga, net 10 metrų aukščio, pasakų motyvais dekoruota pilimi, kurios viduje darbo dienomis mažiesiems populiariausias pasaulio pasakas seka, žaidimus ir mini-vaidinimus organizuoja nuostabioji pasakų karalienė, o savaitgaliais vaikus pasitinka Kalėdų Senelis bei linksmieji jo elfai.

Šalia pilies, centrinėje aikštėje, įsikūrusiose stebuklingų žaisliukų dirbtuvėse mažieji PLC „Mega“ lankytojai kviečiami dekoruoti medinius papuošimus Kalėdų eglutei bei gaminti stebuklingas dulkes, padėsiančias Kalėdų Senelio elniams rasti kelią į vaikų namus. Jei dar nespėjote pasimėgauti PLC „Mega“ kalėdinio miestelio pramogomis – kalėdinis miestelis veiks iki pat gruodžio pabaigos.

„Neabejojame, kad apsilankę pas mus patenkinti yra ne tik vaikai, bet ir tėvai. Kol vaikai pramogauja drauge su pasakų personažais ir elfais, tėveliai gali ramiai pasirūpinti dovanomis bei kalėdinėmis dekoracijomis, o apsipirkę už 25 eurus ar didesnę sumą, įsigytus pirkinius supakuojame nemokamai“, – sako I. Goštautaitė-Gedutė.

O jei ieškote išskirtinės dovanos, šį svaitgalį kviečiame visus į kasmetinę kalėdinę mados mugę „Design for life“. „Megos“ alėjas jau užpildė amatininkai, dizaineriai ir kūrėjai, kurie pristatys naujausias drabužių ir aksesuarų kolekcijas, unikalias rankų darbo namų interjero detales, įvairius skanėstus bei malonias smulkmenas, puikiai tiksiančias namuose kuriant kalėdinę nuotaiką ar kaip dovana artimiesiems.

Mugėje dalyvauja daugiau nei 130 dalyvių, pristatančių unikalius produktus. Tarp jų tokie žinomi vardai kaip „FreakyFoxx“ , „WoodWick“, „Cozywood“ , „Aromama“, „Kartu“ , „Žiedų skonis“.

Visos pramogos vaikams yra nemokamos. Daugiau informacijos teiraukitės PLC „Mega“ informacijos centre, telefonu (8 37) 239000 arba ieškokite www.mega.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.