Dešimt lytinio potraukio žudikų: sužinok, kas gesina tavo aistrą

Nepamenate, kada paskutinį kartą norėjote aistringai pamyluoti savo antrąją pusę? Greičiausiai jums stinga lytinio potraukio. Įvairios priežastys neigiamai veikia kiekvieno mūsų libido. Sužinokite, kas žudo jūsų aistrą.

Įvairios priežastys neigiamai veikia kiekvieno mūsų libido. Sužinokite, kas žudo jūsų aistrą.<br>123rf nuotr.
Įvairios priežastys neigiamai veikia kiekvieno mūsų libido. Sužinokite, kas žudo jūsų aistrą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 26, 2014, 1:00 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 2:16 AM

1. Stresas. Šiuolaikinis žmogus su stresu susiduria kasdien. Darbe, namuose, parduotuvėje. Stresuodami griebiamės įvairiausių dalykų – besočio valgymo, svaigalų. Gaila, bet kamuojami įtampos apie seksą dažniausiai galvojame mažiausiai. Išmokite susidoroti su įtampa ir stresu sveikais būdais ir jūsų partneris ar partnerė jums už tai padėkos.

2. Pablogėję santykiai su antrąja puse. Tarp judviejų kylančios problemos – vienas pagrindinių lytinio potraukio žudikų. Moterims ypač svarbu jausti dvasinį artumą. Tuomet pasireiškia tikroji jų aistra. Tad venkite ginčų, „nekalbadienių“ ir labiau pasitikėkite vienas kitu.

3. Per mažai miego. Jei jūsų nebetraukia lovos žaidimai, galbūt jums stinga miego. Ar gulatės labai vėlai, o keliatės labai anksti? Galbūt jus kamuoja nemiga? Patikėkite, geras miegas ir seksas yra glaudžiai susiję. Be vieno nebūna ir kito. Nuovargis nužudo bet kokį seksualumą. Tad pasistenkite sureguliuoti savo poilsio režimą ir gerai išsimiegoti. Jei tai nepadeda, kreipkitės į gydytoją.

4. Vaistai. Kai kurie vaistai stipriai veikia mūsų lytinį potraukį. Tarp tokių yra antidepresantai, kraujo spaudimą reguliuojantys vaistai, kontraceptikai, chemoterapija.

5. Alkoholis. Vyno taurė ar vienas kokteilis jums gal ir padės jaustis seksualesniems. Vis dėlto, daugiau alkoholio jūsų aistrą gali tik nužudyti. Be to, pagalvokite apie savo partnerį ar partnerę. Retam kuriam patinka seksas su girtu žmogumi.

6. Vaikai. Taip, jūs perskaitėte teisingai. Kad ir kaip mylėtumėte savo mažuosius, turite pripažinti, kad tapus tėvais jūsų lovos žaidimai tapo retesni ir nebe tokie aistringi. Jei norite išlaikyti sveikus abipusius santykius neturėtumėte pamiršti, kad jūs ne tik tėvai, bet ir meilužiai. Atraskite laiko pabūti tik dviese. Kad ir per vaiko pietų miegą.

7. Nutukimas. Kai nesate patenkinti savo kūnu, natūralu, kad aistra blėsta. Kur kas lengviau jaustis seksuliam kai patys mylite savo kūną. Yra dvi išeitys. Viena jų – pamilti save tokį, koks esate. Kita išeitis – kasdien žingsniuoti į sporto salę ir ten stipriai plušėti. Patenkinti savimi ir savo kūnu žmonės būna linksmesni, nuotaikingesni ir , be abejo, seksualesni.

8. Menopauzė. Daugumai moterų lytinis potraukis sumažėja menopauzės metu. Tačiau tai nėra nuosprendis. Toms moterims, kurios rūpinasi savo sveikata, pasitiki savimi ir puoselėja santykius su antrąja puse, seksas gali būti ne ką mažiau puikus nei iki menopauzės.

9. Depresija. Depresija nužudo bet kokius malonumus. Tarp jų ir seksą. Todėl būtina imtis veiksmų. Nedelsdami kreipkitės į psichologą.

10. Erekcijos sutrikimai. Vyrai, turintys erekcijos sutrikimų, dažniausiai lovoje per daug galvoja. Jie nerimauja, kaip jiems pavyks „pasirodyti“. Be abejo, tas nerimas neapsieina be priežasčių. Dažniausiai aistra užgęsta vos tik ėmusis veiksmų. Erekcijos sutrikimai gali būti gydomi. Poros kartu gali pabandyti išspręsti šias problemas ir taip išsaugoti savo sveikus santykius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.