Australė G. Montenegro pasimylėjo su 10 tūkstančių ir 91 vyru!

Religingoje šeimoje užaugusi australė Gwyneth Montenegro (36 m.) paauglystėje šventai tikėjo, kad privalo išsaugoti nekaltybę tinkamam vyrui. Tačiau 18 metų patyrusi grupinį išprievartavimą ji ilgainiui paniro į narkotikų ir sekso pasaulį – tapo viena geriausiai atlyginamų Australijos prostitučių.

G.Montenegro teigia pasimylėjusi su 10 tūkstančių ir 91 vyru.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
G.Montenegro teigia pasimylėjusi su 10 tūkstančių ir 91 vyru.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 30, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:31 PM

Kukli ir uždara Gwyneth mokykloje buvo patyčių taikinys, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Gyvenimo būdas“.

„Nemokėjau atsikirsti, o nepasitikėjimas savimi dar labiau sunkino situaciją. Vargu ar kas galėjo patikėti, kad vieną dieną tokia drovuolė ims šokti erotinius šokius. Anuomet tai atrodė lengvas būdas užsidirbti daug pinigų, tačiau buvau bevalė. Nenuostabu, kad pakliuvau į prostitucijos gniaužtus“, – neslėpė G.Montenegro.

Kol Gwyneth draugai puoselėjo viltis tapti teisininkais ir gydytojais, ji pasirinko tamsesnį kelią. Nuo erotinių šokių striptizo klube iki žavios turtingų vyrų palydovės – visa tai vyko 12 metų. Per tiek laiko G.Montenegro, kaip teigia ji pati, pasimylėjo su 10 tūkstančių ir 91 vyru. Prostitutė net tikina turinti užrašų knygelę, kurioje fiksavo kiekvieną savo lytinį aktą.

„Iš pradžių dariau tai lyg juokais. Po kiekvieno lytinio akto užrašinėjau, kaip jaučiuosi. Maniau, kad ilgainiui tai padės man nepaklysti savyje. Skendau kokaino ir šampano liūne – nė pati to nesuvokdama praradau 12 savo gyvenimo metų“, – dabar lyg ir gailisi G.Montenegro.

Tarp Gwyneth klientų – verslininkai, teisininkai, politikai ir muzikantai. Pasak moters, 90 procentų jų buvo vedę. Tačiau tai žaviosios palydovės nė kiek neglumino. Ji teigia, kad vyrų neištikimybė išgelbėjo jų santuokas.

Tarp klientų būta tokių, kurie prisiekinėjo mylintys savo žmoną ir negalintys be jos gyventi, tačiau nuolatinis sekso badas verčia ieškotis meilužės.

„Vyrai moteris išduoda vedami seksualinio instinkto“, – įsitikinusi buvusi prostitutė.

Apie tai, kaip duktė užsidirba duonai, Gwyneth motina nė neįtarė – ji manė, kad jaunėlė dirba modeliu.

Prisimindama geriausius klientus, Gwyneth pamini 84-erių vyrą, kuris buvo pats geriausias meilužis, kokį ji yra turėjusi.

„Per keletą metų perpratau, kokia turi būti sekso paslaugas teikianti moteris. Ne viskas sukasi aplink seksą. Turėjau ne tik pildyti visas klientų užgaidas, bet ir mokėti išklausyti, patarti. Šie metodai padėjo man iškelti savo kartelę. Nebuvau pigi prostitutė, atsiduodanti už grašius.

Klientai veždavosi mane į egzotiškas šalis, vesdavosi į prašmatniausius restoranus, girdydavo mane brangiausiu šampanu, vaišindavo tūkstančius kainuojančiais patiekalais ir, žinoma, rengdavo dailiausiomis suknelėmis“, – prisimena G.Montenegro.

Tuo pačiu metu Gwyneth pradėjo varoti kokainą ir metamfetaminą, kuriuos siūlydavo klientai.

Ji nustojo bendrauti su bičiuliais – ji gyveno dvilypį gyvenimą, apie kurį niekam negalėjo pasakoti.

Nuo 500 iki 1 tūkstančio JAV dolerių (nuo 1300 iki 2600 litų) už vieną seansą gaudavusi moteris taip įniko į narkotikus, kad negalėjo be jų ištverti nė dienos.

Tačiau palaidam gyvenimo būdui buvo lemta baigtis. Pakliuvusi į avariją ir vos likusi gyva Gwyneth ryžosi išbristi iš duobės.

„Po automobilio avarijos suvokiau, kad mums duotas tik vienas gyvenimas ir turime džiaugtis kiekviena išaušusia diena. Atskleidžiau tiesą savo tėvams ir be galo džiaugiuosi, kad jie manęs nepasmerkė. Po lemtingos avarijos nusprendžiau keisti savo gyvenimą“, – tikino G.Montenegro, savo gyvenimo patirtį sudėjusi į knygą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.