Trys merginos susivienijo, kad atkeršytų neištikimam vaikinui

Trys merginos, sužinojusios, kad susitikinėja su tuo pačiu vaikinu, nekibo viena kitai į atlapus. Už nosies vedžiotos merginos surengė dvidešimtmečiui britui Charlie Fisheriui negailestingą keršto akciją – visos trys pasitiko jį oro uoste, grįžtantį iš atostogų. Dabar visos trys merginos – puikios draugės, o vaikinui amžiams prikabinta melagio etiketė, rašo telegraph.co.uk.

Keršto ištroškusių apgautų merginų trijulė pasitiko Ch.Fisherį oro uoste, grįžtantį iš atostogų Vokietijoje.<br>Twitter nuotr.
Keršto ištroškusių apgautų merginų trijulė pasitiko Ch.Fisherį oro uoste, grįžtantį iš atostogų Vokietijoje.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2014, 1:53 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 10:25 AM

Trys merginos, su kuriomis Ch.Fisheris susitikinėjo vienu metu, pasitiko jį Lutono oro uoste.

Nė viena iš jų ilgai nežinojo, kad vaikinui nėra vienintelė.

Neištikimybė išaiškėjo, kai 17-metė moksleivė Becky Connery, su kuria Ch.Fisheris susitikinėjo nuo kovo, jo telefone aptiko žinutę nuo kitos merginos.

Kaip ir galima nuspėti, Ch.Fisheris išsisukinėjo, kad ta mergina – tik draugė. Bet Becky tai neįtikino. „Twitter“ socialiniame tinkle ji surado tą 20 m. merginą (kuri šioje istorijoje norėjo likti nežinoma) ir nusiuntė jai žinutę.

Merginos išsiaiškino, kad abi susitikinėja su Ch.Fisheriu.

Po to abi per „Facebook“ surado dar ir trečią merginą, 19-metę baro darbuotoją Lizzie Leeland-Cunningham, kuri su tuo pačiu vaikinu susitikinėjo nuo balandžio.

Keršto ištroškusių apgautų merginų trijulė pasitiko Ch.Fisherį oro uoste, grįžtantį iš atostogų Vokietijoje. Vos vaikinas atėjo po muitinės patikros, merginos ėmė šaukti, vadindamos jį melagiu ir veidmainiu.

Ch.Fisheris, pamatęs jas, suakmenėjo, o tada paknopstom nubėgo pas savo senelę, kuri laukė jo su automobiliu.

Gėda neapsiribojo vien oro uostu. B.Connery „Twitter“ paskelbė, kad ką tik oro uoste pasitiko savo melagį vaikiną kartu su dar dviem merginomis, kurios su juo susitikinėjo. Žinutė sulaukė daugiau kaip 24 tūkstančių vartotojų dėmesio.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.