Seksas - vaistas nuo galvos skausmo

Dydis neturi reikšmės!

Užsitęsę meilės žaidimai gali tapti pakankamai skausmingi moteriai.<br>123rf nuotr.
Užsitęsę meilės žaidimai gali tapti pakankamai skausmingi moteriai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 22, 2014, 4:06 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 2:55 AM

Nežiūrint į tai, kai kurie žmonės vis dar nežino viso to, ką pravartu būtų žinoti apie šį išskirtinį ir itin malonų užsiėmimą, kai kurie tiesiog neteisingai informuoti. Dėl to žemiau pateikiame kai kurias vyro ir moters skirtumų paslaptis.

Dydis neturi reikšmės!

Daugelis stipriosios lyties atstovų jaudinasi dėl savo organo dydžio. Kai kuriems jis atrodo pernelyg trumpas, dar kitiems - per plonas, o treti didžiuojasi, kad turi tokį didelį. Tie, kuriuos gamta apdovanojo dideliu vyriško pasididžiavimo organu, paprastai įgyja pernelyg didelį pasitikėjimą savimi, nes galvoja, kad dėl šių gabaritų jie automatiškai tampa geriausiais meilužiais.

Vaikinai, dar kartą kartojame: dydis nesvarbu!

Dauguma moterų gali patvirtinti, kad jautrumas, švelnumas, gebėjimas pajusti jų troškimus ir groti visomis jų geismo stygomis, - visa tai kur kas svarbiau nei vyro penio dydis. Beje, moters makštis yra gana nedidelė ir jai nereikalingas didelis vyriško pasididžiavimo organas.

Penio dydis proporcingas delno, pėdos ar nosies dydžiui?

Tai neatitinka tiesos. Vyras gali būti mažo ūgio, bet turėti didžiulį lyties organą, arba priešingai.

Penio negalima pailginti savo rankomis!

Būta atvejų, kai savo lytiniu organo dydžiu nepatenkinti vyrai mėgino jį pailginti, pririšdami prie jo įvairius sunkumus. Bet tai, žinoma, nepadėjo. Vienintelis, dalykas, ko galima pasiekti tokiu būdu - raumenų patempimas, o jo pasekmė - lytinio organo pažeidimas. Vyriškosios lyties atstovai privalo džiaugtis tuo, ką turi, o visą savo energiją nukreipti tam, kad geriau pažintų savo partnerės kūną.

Seksas - vaistas nuo galvos skausmo?

Galvos skausmas - kaip vieną dažniausių priežasčių įvardija dailiosios lyties atstovės, nenorėdamos užsiimti seksu. Bet tai - viso labo varganas atsikalbinėjimas. Moksliniais metodais įrodyta, kad seksas - puiki priemonė nuo galvos skausmo, nes sužadina endorfinų gamybą organizme.

Vyrai ne visada nori sekso

Dauguma moterų klaidingai galvoja, kad vyrams nuolat norisi sekso. Stipriosios lyties atstovų, kaip ir dailiosios lyties atstovių seksualiniai troškimai keičiasi kasdien priklausomai nuo nuotaikos ir situacijos.

Vyro noras mėgautis meilės žaidimais gali nukentėti dėl daugelio veiksnių, pavyzdžiui, nuovargio, streso, sveikatos problemų ar menkos savivertės. Bet stipriosios lyties atstovui labai sunku pasakyti moteriai „ne“, net jei jis nelabai gerai jaučiasi.

Ilgi sekso žaidimai dar nereiškia gerų sekso žaidimų

Daugelyje knygų ir kino filmų giedami ditirambai meilės žaidimams, kuriais mėgaujamasi visą naktį. Ir dėl to daugelis žmonių klaidingai mano, kad geras seksas privalo būti ilgas.

Užsitęsę meilės žaidimai gali tapti pakankamai skausmingi moteriai. Be to, ir nuobodūs. Jei meilės žaidimų metu dailiosios lyties atstovė pradeda apžiūrinėti savo kojas ar planuoti rytdienos pietus, tai gali būti akivaizdus per ilgai užsitęsusio sekso požymis.

Parengė Monika Jakaitytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.