Pora dalijasi miegamuoju su sekso lėlėmis

Pora susipažino per internetinį pažinčių puslapį daugiau kaip prieš metus.<br>Youtube nuotr.
Pora susipažino per internetinį pažinčių puslapį daugiau kaip prieš metus.<br>Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 7:14 PM

Britų pora Dave'as Hockey ir Shawna Bigelow turi didelę sekso lėlių kolekciją. Silikoninėms žmogaus dydžio lėlėms išleista jau apie 20 tūkst. svarų (80 tūkst. litų) – bet tai ne šiaip sau kolekcija. Lėlės aktyviai dalyvauja savo šeimininkų intymiame gyvenime – pora mėgsta su jomis užsiimti „grupiniu seksu“, rašo „Huffington Post“.

Shawna prisipažįsta jaučianti lėlėms, kurias jos draugas, kai nenaudoja, laiko sukrovęs rūsyje, šiokį tokį pavydą. Tačiau ji ir pati turi silikoninį „draugą“ - vyrišką lėlę, vardu Terry. Jam moteris pritvirtino dirbtinį penį.

„Tai lyg grupinis seksas, bet nieko neįskaudinant, - sako Shawna. - Tu supranti, kad ji yra tiktai lėlė, ji nėra reali, nes kokia reali moteris turi tobulą kūną?“

Pora susipažino per internetinį pažinčių puslapį daugiau kaip prieš metus. Moteris sako labai neišsigandusi, kai Dave'as parodė jai savo rūsį, kur jis laiko savo lėles. Priešingai, ji ėmė matuotis lėlių perukus ir žvalgytis joms po drabužiais, norėdama pamatyti viską.

Veiksmas greitai persikėlė į miegamąjį, kuriuo pora naktimis dalijasi su viena iš moteriškos lyties lėlių, vardu Bianca. Ši plastikinė meilužė yra tikra garsenybė – ji filmavosi su Ryanu Goslingu 2007 m. filme „Larsas ir tikra mergina“.

Pora sutiko parodyti savo plastikines „drauges“, norėdami parodyti, kad sekso lėlės nėra kažkas gėdingo.

Visuomenė įpratusi galvoti, kad su sekso lėlėmis „draugauja“ tik vieniši vyrai. Pasak Dave'o, tai netiesa. Apie 30 proc. forumo, vienijančio sekso lėlių savininkus, dalyvių yra susituokę ar gyvena poroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.