8 patarimai, kaip atgaivinti sustingusį lytinį gyvenimą

Parengė Monika Jakaitytė

Harmonija, švelnybės ilgainiui nusibosta ir gali peraugti į broliuko ir sesutės santykius.<br>123rf nuotr.
Harmonija, švelnybės ilgainiui nusibosta ir gali peraugti į broliuko ir sesutės santykius.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2014, 9:00 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 2:05 AM

1. Partneriai privalo turėti savų pomėgių ir kartais pabūti vieni. Tuomet abiejų širdyse atsiras mažytė, bet būtina abejonė: partneris nėra visiška nuosavybė.

2. Daugelis porų turi išmokti kalbėti apie reikšmingas ir nedideles kasdienines nesėkmes, draugus ir pažįstamus, pasidalyti mažomis paslaptimis. Per tokius pokalbius atsiranda poreikis išlieti partneriui savo erotinius pojūčius ir pageidavimus. Garsiausias visų laikų meilužis Giacomo Casanova sakė: „Be bendravimo pasitenkinimas meilės žaidimais sumažėja dviem trečdaliais“. Vyras, sužavėjęs tiek daug moterų, teisus.

3. Galvojate, kad partnerį pažįstate kaip nuluptą? Klystate! Kiekvieno žmogaus jautrios kūno vietos yra skirtingos. Orgazmą galima pajusti glostant krūtis ir spenelius, švelniai prisiliečiant prie kaklo ar masažuojant sprandą. Bet laikui bėgant, seksualiniai dirgikliai gali keistis - tuomet galima atrasti naujų jautrių kūno vietų.

4. Kvepalų dvelksmas, atitinkama muzika, bet koks mažmožis gali sukelti jaudinančių prisiminimų. Pagalvokite, kur vakarieniavote per pirmąjį susitikimą? Kokį filmą žiūrėjote? Pasivaikščiokite romantiškomis vietomis, ir kažkokia nedidelė detalė suvirpins jūsų širdies stygas.

5. Tarp kūno ir proto nusidriekusi vadinama jaudulio linija. Dešimt minučių pabėgus vietoje, širdies darbas suaktyvėja. Jei tuo metu prisiartinsite prie partnerio, jis bus ypač seksualus. Geriausia treniruotis dviese.

6. Savaitgalį nuvažiuokite su mylimuoju prie jūros, susikibę už rankų pasivaikščiokite po kopas, nakčiai galbūt apsistokite palapinėje. Arba vieną dieną palepinkite partnerį švelniomis glamonėmis, uždėkite ant jo veido kaukę ir padarykite masažą. Tai padės atsikratyti nemalonių minčių, o kūnas atsipalaiduos intymaus bendravimo metu.

7. Jei nėra kivirčų, nėra ir ugnies. Harmonija, švelnybės ilgainiui nusibosta ir gali peraugti į broliuko ir sesutės santykius. Dėl šios priežasties nedidelis audringas kivirčas nekenkia ir net atgaivina santykius - pirmiausia lovoje.

8. Apie vyrus ir moteris sakoma: skirtingų lyčių atstovai. Tad ir jų mąstysena skiriasi. Moters lytinį geismą sužadina jausmai. Vyrams reikia erotikos ir sekso tam, kad jaustų moters artumą.

Parengė Monika Jakaitytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.