10 netikėtų dalykų, vedančių vyrus iš proto

Kaip priversti vyrą eiti dėl jūsų iš proto? Pasirodo, apvali krūtinė, jausmingos lūpos, ilgos kojos ir gundantis aromatas – toli gražu ne visas moteriškas gundymo arsenalas. Moterys labai kompleksuoja prieš vyrus dėl nesportiško pilvo preso, didelio apetito ar nepasidaryto makiažo, nesuvokdamos, kad būtent šiais dalykais labiausiai vyrus ir „užveda“. Pateikiame 10 tokių netikėtų dalykų.

Priešingai moterų įsitikinimui, nėriniuotos liemenėlės, skirtos ypatingiems atvejams, vyrus jaudina mažiau, nei kasdieninis apatinių komplektas iš medvilnės.<br>123rf nuotr.
Priešingai moterų įsitikinimui, nėriniuotos liemenėlės, skirtos ypatingiems atvejams, vyrus jaudina mažiau, nei kasdieninis apatinių komplektas iš medvilnės.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-27 11:41, atnaujinta 2018-01-24 13:44

1. Mažos krūtys.

D dydžio krūtinė, kaip bebūtų keista, patinka toli gražu ne visiems vyrams. Daugumai stipriosios lyties atstovų patinka, kai krūtis nedidelė ir telpa delne. Be to, mažos krūtys stangresnės, lyginant su didelėmis, o tai vyrų akyse simbolizuoja jaunystę ir seksualinę energiją. Beje, senovėje būtent mažos krūtys buvo laikomos grožio etalonu.

2. Basos kojos.

Basos moters kojos – silpnoji vyrų vieta. Gali būti, kad susižavėjimas šia kūno dalimi išlikęs dar iš romantizmo epochos laikų, kuomet merginos nešiojo ilgas uždaras sukneles ir retkarčiais sužadindavo vyrų fantaziją, kyštelėdamos iš po suknelės apnuogintą kojytę. Nuogas pėdas iš šiandien vyrai suvokia kaip užuominą į nuogumą.

3. Nedidelis pilvukas.

Tai – pati problemiškiausia moterų kūno dalis, tačiau pilvukas – ne priežastis nusiminti. Jeigu ant jūsų pilvo preso nėra keturių ar aštuonių „kvadratėlių“, jūsų šansai sužadinti vyro seksualinį susidomėjimą nesumažėja, o atvirkščiai – padidėja. Tvirti raumenys – geras dalykas. Bet guldamiesi į lovą vyrai teikia pirmenybę ne panašiai į juos pačius moteriai. Minkštą pilvuką ir apetitą žadinančius klubus glostyti kur kas maloniau, nei geležinį tricepsą.

4. Ne per daug seksualūs apatiniai.

Jeigu po viršutiniais drabužiais nevilkite seksualių apatinių, tai – ne kliūtis staiga suliepsnojusiai aistrai. Paradoksalu, tačiau, priešingai moterų įsitikinimui, nėriniuotos liemenėlės, skirtos ypatingiems atvejams, vyrus jaudina mažiau, nei kasdieninis apatinių komplektas iš medvilnės. Vyrus ypač „užveda“ faktas, kad jūs neplanavote sekso, tačiau jiems dėl savo įgimto grožio ir žavesio vis vien pavyko jus palenkti.

5. Geras apetitas.

Įsitikinimas, kad tobula moteris turi valgyti kaip paukščiukas, yra klaidingas. Jeigu per pasimatymą po salotų ir karšto patiekalo užsisakysite dar ir desertą, pridės jums daugiau „kreditų“, nei pabrėžtinis kuklumas. Vyrams patinka merginos su geru apetitu – jiems atrodo, kad tokia pat nepasotinama ji bus ir lovoje.

6. Akiniai.

Keista, tačiau akiniai, už kuriuos mergaites erzina mokykloje, suaugusioms merginoms padeda išvesti iš proto bet kurį vyrą. Pasislėpusi už akinių mergina atrodo trapesnė ir bejėgiškesnė, arba priešingai – dalykiška ir pasitikinti savimi. Tiek viena, tiek kita sužadina vyrų seksualines fantazijas.

7. Prikimęs arba žemas balsas.

Prikimusį arba žemą merginos balso tembrą dauguma vyriškos lyties atstovų laiko labai seksualiu. Tokiu balsu šnibždėdamos vyrui į ausį, lengvai jį sugundysite.

8. Mokyklinė uniforma.

Vyrų skoniai būna skirtingi, tačiau merginos, vilkinčios mokyklinę uniformą su trumpu sijonėliu, vaizdas išveda iš proto juos visus. Kokia šios seksualinės fantazijos priežastis? Šalia tokios „jaunos“ panelės partneris jaučiasi labai patyrusiu patinu.

9. Apnuoginti pečiai.

Dar viena vyrų silpnybė – apnuoginti moters pečiai. Tai jiems simbolizuoja bejėgiškumą. Apnuogintų pečių vaizdas užburia ir sužadina vyrų seksualinį susidomėjimą. Moteris su apnuogintais pečiais jiems atrodo be galo gundanti – ją norisi iškart apkabinti ir neštis į miegamąjį.

10. Moters kvapas.

Tai biologų įrodytas faktas: moters kūno kvapas, jos prakaitas turi feromonų, kurie geba sujaudinti vyrus hormonų lygmenyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.