7 dalykai nuogame moters kūne, kurie atstumia vyrus

Per įprastus pasimatymus nėra labai sunku sužavėti vyrą. Seksualūs drabužiai, nuoširdi šypsena ir humoro jausmas privers vyro širdį plakti greičiau. Tačiau jo nuomonė gali labai pasikeisti, kai pamatys jus visiškai nuogą. Portalas papilot.pl neturi omenyje papildomų kilogramų ar panašių trūkumų, kurių vyrai beveik nepastebi. Tai kas gi labiausiai atstumia vyrus?

Kieti, neprižiūrėti kulnai ne tik neestetiškai atrodo, bet ir nesukelia jokio malonumo juos liečiant.<br>123rf nuotr.
Kieti, neprižiūrėti kulnai ne tik neestetiškai atrodo, bet ir nesukelia jokio malonumo juos liečiant.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 26, 2015, 5:52 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 12:35 AM

1. Įaugę plaukeliai

Labai aktuali moterų problema, su kuria bandoma visaip kovoti, tačiau ne visada pavyksta. Deja, šis trūkumas gali labai atstumti vyrą ir net sumažinti norą mylėtis.

2. Per ilgi kojų pirštų nagai

Pedikiūras turėtų jums rūpėti taip pat kaip ir manikiūras. Dauguma vyrų mėgsta masažuoti, liesti savo mylimosios moters kojas, padus.

3. Netvarkingi nagai

Jeigu neturite laiko arba noro lakuotis nagus – tiesiog to nedarykite. Natūralūs nagai atrodys daug geriau nei tie, kurie yra „pusiau nulakuoti“ arba nulakuoti labai netvarkingai.

4. Nereikalingi plaukeliai

Vyrams plaukai gali augti visur, ir nieko nestebina, jeigu vyro pažastis, nugara, rankos ar kitos kūno dalys yra plaukuotos. Visai kitokia situacija yra su moterimis. Iš moterų reikalaujama visiškai švelnios odos. Jeigu jūsų draugas pastebės, kad pamiršote nusidepiliuoti arba pamatys plaukelius po bamba arba ant nugaros – gali pabėgti toli.

5. Kieti kulnai

Kieti, neprižiūrėti kulnai ne tik neestetiškai atrodo, bet ir nesukelia jokio malonumo juos liečiant. Vyrai šiai vietai ypatingai reiklūs, tad vertėtų turėti tinkamas priemones: šepetėlį, kremus, aliejų ir tuo naudotis.

6. Purvinos ausys

Nustebote? Nesistebėkite, nes vyrai tikrai atkreipia dėmesį į tai. O galbūt šiandien jis ir vėl norės paliesti jūsų ausis? Nepamirškite, kad ausis reikia valyti.

7. Dėmės nuo savaiminio įdegio kremo

Dabar žiema, o jūs nenorite rizikuoti savo sveikata ir susirgti vėžiu, todėl atsisakote soliariumo? Savaiminio įdegio kremas geras pasirinkimas tuo atveju, jei prekė bus kokybiška ir nepaliks ant jūsų odos dėmių, kurios atrodo neestetiškai. Tokios dėmės galėtų atstumti bet kurį vyrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.