Faktai apie seksą, kurių dar nežinojote

Pasaulis yra kupinas netikėtų dalykų, įdomių faktų – seksas ne išimtis. Kiek šalių, tradicijų – tiek ir įvairovės. Portalas milionkobiet.pl atskleidė įdomius faktus iš įvairių šalių apie seksą. Kai kurie dalykai jus tikrai nustebins.

Prancūzai mano, jog yra puikūs meilužiai ir tuo didžiuojasi.<br>123rf.com nuotr.
Prancūzai mano, jog yra puikūs meilužiai ir tuo didžiuojasi.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2015, 1:28 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 4:14 AM

Olandija

Olandijoje esantis Groningeno universitetas atskleidė, jog moterys, kurios mylisi būdamos su kojinėmis turi net 80proc. didesnę tikimybę patirti orgazmą nei tos, kurios tai daro be kojinių.

Šveicarija

Būtent šioje šalyje buvo skirti net 2 milijonai dolerių „sekso kambariukų“ statymui. Tai buvo padaryta atsižvelgus į užsiėmusių vyrų poreikius. Vyrai gali labai greitai pasinaudoti prostitučių paslaugomis. Kadangi šioje šalyje prostitutės gali dirbti legaliai ir moka mokesčius – valstybė nusprendė pagerinti darbo sąlygas.

Kinija

Kinijoje esančiame universitete, kurio pavadinimas Hong Kong Shue Yan University, buvo atlikti tyrimai, kurie įrodė, jog žmones, miegančius ant pilvo dažniau aplanko erotiniai sapnai.

Prancūzija

Prancūzai mano, jog yra puikūs meilužiai ir tuo didžiuojasi. Didžiuojasi taip, kad net prancūzų civiliniame kodekse yra įdomus punktas: jeigu žmona įrodys, jog vyras nesugeba jos patenkinti – santuoka iš karto bus nutraukta.

JAV

Apie 72proc.studenčių, kurios vos tik pradeda studijuoti Harvardo universitete yra nekaltos. Tačiau diplomą atsiima jau vos 27proc. Nekaltybę vis dar saugojančių panelę.

Didžioji Britanija

Šioje šalyje vertinami barzdoti vyrai. Kodėl? Nes tyrimai, kurie buvo atlikti Kembridžo universitete įrodė, jog kuo daugiau vyrai galvoja apie seksą, tuo greičiau jiems auga barzda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.