Eksperimentas: ar dėl sekso verta iš Alytaus lėkti į pajūrį?

„Drąsu“, – pamanė alytiškis, tarp paslaugų skelbimų išvydęs intymių paslaugų pasiūlymą, iliustruotą nuogos moters nuotrauka.

„Valanda – 45 eurai, pusvalandis – 30“, – paslaugų kainas pateikė moteris, patikinusi, kad seksas būtų įvairus.<br>123rf nuotr.
„Valanda – 45 eurai, pusvalandis – 30“, – paslaugų kainas pateikė moteris, patikinusi, kad seksas būtų įvairus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Raimonda Andriulionytė (alytusplius.lt)

Feb 5, 2015, 6:59 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 12:26 AM

Jaunas vyras neatsispyrė pagundai paskambinti nurodytu telefono numeriu. Paaiškėjo, kad dėl žadamų malonumų reiktų važiuoti į Klaipėdą, bet alytiškiams tai esą ne kliūtis.

Atlikus eksperimentą paaiškėjo, kad masažu ir kūno prisilietimais žvakių aplinkoje alytiškius skelbimų skiltyje viliojusi moteris teikia ir kitas paslaugas.

Surinkus skelbime nurodytą numerį, ilgai laukti nereikėjo. Atsiliepusi moteris iš pradžių tikino, kad siūlo tik masažą. Eksperimentą atlikusiam vyrui pasitikslinus, ar tikrai tik jį, moteris pradėjo aiškintis, iš kur jis sužinojo jos telefono numerį.

Nurodžius, kad informacija apie viliojantį masažą buvo rasta Alytaus naujienų portale patalpintame skelbime, „masažuotojos“ nuomonė greitai pasikeitė. Paaiškėjo, kad pas ją galima nusipirkti ir sekso paslaugų.

„Valanda – 45 eurai, pusvalandis – 30“, – paslaugų kainas pateikė moteris, patikinusi, kad seksas būtų įvairus.

Pokalbio pabaigoje paaiškėjo, kad rojų žemėje ir saldžią nuodėmių šalį žadanti moteris gyvena Klaipėdoje.

Pasiteiravus, kodėl klaipėdietė skelbimus talpina Alytaus regiono portale, pajūrio gyventoja tikino, kad pas ją atvyksta ir alytiškiai.

Moteris sakė paslaugas galinti suteikti bet kuriuo metu, tik atvažiavus prie nurodyto namo, reikia paskambinti.

Prie skelbimo klaipėdietė nepabijojo įdėti ir pikantišką nuotrauką. Tiesa, matomą paliko tik nuogą krūtinę – veidą ir vietą žemiau juosmens užtušavo. Nors skelbime rašoma „Mes tavęs laukiame“, nelegaliai pinigus uždirbanti moteris tikino, kad klientą „aptarnauja“ viena.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.