Moterų seksualumo horoskopas žada geidulingą gegužę

Gegužę planuojate atšokti vestuves? Hm... Kažin ar tai pats geriausias metas. Bet pasiruoškite be galo seksualiam ir geidulingam mėnesiui! Sužinokite, ką žvaigždės jums meilės reikaluose lemia gegužės mėnesį.

Sužinokite, ką žvaigždės jums meilės reikaluose lemia gegužės mėnesį.<br>123rf nuotr.
Sužinokite, ką žvaigždės jums meilės reikaluose lemia gegužės mėnesį.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 8, 2015, 6:42 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 11:48 AM

AVINAS (kovo 21 – balandžio 20)

Paprastai jūs labai gerai žinote, ko geidžia jūsų kūnas. Jūs vadovaujatės šūkiu: sveikas kūnas – sveikas seksas. Tačiau panašu, kad gegužę iškils tam tikrų sunkumų. Jūsų partneris jums nebebus toks dėmesingas.

Jo dėmesį galite bandyti patraukti nauja šukuosena, seksualia suknele ar aistringais kvepalais. Tačiau ar tai suveiks – didelis klausimas. Būkite kantrios. Galbūt šis atšalimas tik laikinas dalykas. Na, o jei kantrybės neturite, ženkite pirmyn. Tai jis daug praranda, o ne jūs.

Šio mėnesio patarimas – jūsų aplinkoje yra tiek daug įdomių vyrų, tiesiog atidžiau pasidairykite! Jums tikrai nelemta būti vienai.

JAUTIS (balandžio 21 – gegužės 21)

Panašu, kad dabar jums labiausiai rūpi darbas. Ech, kaip negerai. Kažin ar labai džiaugiatės dieną naktį darbuodamasi it bitelė. Trokštate dėmesio ir meilės. Bet pirmąjį žingsnį turite žengti jūs.

Tad jei seniai paslapčia pagalvojate, koks lovoje jūsų viršininkas ar tas jaunas žavus kolega, ilgai nebelaukite! Kas sakė, kad tarnybiai romanai yra blogai? Tiesa, būtina vienintelė sąlyga – nė vienas jūsų nesate susisaistęs vedybiniais ryšiais.

Šio mėnesio patarimas – kasdien nors kelias minutes skirkite pasvajojimui apie įdomias, neįprastas vietas seksui. Ir bent vieną jų išdrįskite išbandyti!

DVYNIAI (gegužės 21 – birželio 20)

Mažiau dairykitės atgalios – rizikuojate išsisukti kaklą. Pamirškite praeitį ir pasiruoškite naujam gyvenimo etapui. Taip, tai reiškia, jog turite pasiruošti ir naujiems seksualiniams potyriams bei išgyvenimams.

Liaukitės vadovavusios stereotipais. Atidžiai stebėkite jums siunčiamus signalus ir neskubėkite sakyti „ne“ sulaukusius kvietimo išgerti kavos. Patikėkite, net trumpa kavos partraukėlė jus gali įkvėpti naujiems žygiams. Šį mėnesį verčiau mažiau kalbėkite, o daugiau veikite. Ypač, kai esate tik dviese.

Šio mėnesio patarimas – ruošdamasi artėjančioms vasaros atostogoms pasidairykite naujo, itin seksualaus maudymosi kostiumėlio. Privaloma!

VĖŽYS (birželio 21 – liepos 22)

Jūsų galvoje dažnai sukasi klausimai: „Ar jis mane myli?“, „Ar aš jam vienintelė?“, „Ar mus sieja tik seksas?“. Dabar pats metas atsikratyti abejonių. Drąsiai užduokite šiuos klausimus tam, dėl kuriuo jausmų ir ketinimų abejojate. Bet prieš tai, pirmiausia sau tiesiai šviesiai atsakykite: „Ko aš noriu iš šio vyro?“.

Gana savo intymiausius troškimus ir svajas slėpti po devyniais užraktais. Turite būti atvira tiek sau, tiek savo partneriui. Seksas bus kokybiškesnis ir malonesnis.

Šio mėnesio patarimas – paprastai vyrams tenka ilgai pavargti, kol jie pelno jūsų pasitikėjimą ir atskleidžia visą jumyse slepiantį seksualumą. Galbūt kartais verta jį apsaugoti nuo ilgo vargo? Imkitės iniciatyvos pati!

LIŪTAS (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Artėjanti vasara garantuoja, kad turėsite daugiau laiko sau. Jau gegužę pajusite, kad darbų srautas mažėja ir jūs galite daugiau laiko skirti savo pomėgiams.

Flirtas, romantiški nuotykiai, meilė, seksas – jums būtini kaip oras. Visa tai jums padeda geriausiai išreikšti save. Jei esate vieniša liūtė, galite neabejoti, kad gegužę pagausite puikų grobį. Toms liūtėms, kurios jau yra atradusios savo antrąją pusę, gegužė taip pat nebus nuobodi. Liksite patenkintos ir jūs, ir jūsų partneris.

Šio mėnesio patarimas – jūsų seksualinis apetitas sparčiai auga. Galbūt jums vertėtų išbandyti seksą trise? Jei nesate tam pasirengę, įspėkite savo partnerį, kad jis turės stengtis už kelis.

MERGELĖ (rugpjūčio 23 – rugsėjo 23)

Šio ženklo atstovės yra linkusios analizuoti kiekvieną savo išgyvenamą emociją, troškimą, impulsus. Ne, jūs nesate kompleksuota ar drovi. Jums tiesiog patinka stebėti save ir kitus bei visus ir viską kontroliuoti.

Santykiuose su antrąja puse trokštate viską sudėlioti į „teisingas lentynėles“. Bet ar nepastebėjote, kad ši „tobula tvarka“ labai smarkiai apmalšina aistras? Gegužę leiskite sau mažiau galvoti. Atsipalaiduokite, truputį pašėliokite, patirkite tai, ko iki šiol neišgyvenote.

Šio mėnesio patarimas – reguliarus įprastas seksas – puiku. Tačiau nebijokite išbandyti ir ką nors nauja. Trūksta įkvėpimo? Pasižiūrėkite naujų suaugusiems skirtų filmų!

SVARSTYKLĖS (rugsėjo 24 – spalio 23)

Jus jaudina keisti ir rizikingi nuotykiai. Tai viena iš priežasčių, kodėl jūs taip traukiate priešingos lyties atstovus. Jei jau pasiryžote nuotykiui, jūsų niekas nesustabdys. Tą žinote ir jūs, ir visi, kas su jumis susidūrė.

Vis dėlto gegužę būtų puiku, jei prieš imadmasi veiksmų įsitikintumėte, kad niekuo nerizikuojate. Na, o kai nuspręsite, kad naujas nuotykis jums jau nebeįdomus, galite būti tikra, kad mokėsite iš jo pasitraukti žavingai ir elegantiškai. Jokių nuoskaudų ir pykčio.

Šio mėnesio patarimas – kas sakė, kad spontaniškas seksas automobilyje – vulgaru ir nemalonu? Įrodykite jiems, kaip stirpiai jie klysta!

SKORPIONAS (spalio 24 – lapkričio 21)

Skorpionės – ypatingos moterys. Tikra tiesa – apie jūsų aistringumą sklando legendos. Vyrai nori su jumis patirti visus malonumus. Bent jau dėl sportinio azarto. Tačiau neskubėkite saves atiduoti bet kam. Tausokite savo širdį tam, kuris jos tikrai vertas.

Jei judviejų santykiai su partneriu dar gana švieži, būkite atsargios ir niekur neskubėkite. Patikėkite, taip bus į naudą jums abiems ir galėsite džiaugtis gražiais, abipusiu supratimu pagrįstais santykiais.

Šio mėnesio patarimas – dažniau praktikuokite ilgus, jaudinančios lėtus bučinius. Patikėkite, jie sužadins tikrą audrą!

ŠAULYS (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Ar džiaugiatės tuo, ką turite? Ar jūs patenkinta savo seksualiniu gyvenimu? Ar mylite save? Būtinai atsakykite sau į šiuos klausimus. Ir nedelsiant.

Labai tikėtina, kad šį mėnesį jūsų partneris, priklaupęs ant kelio, paprašys jūsų rankos. Prieš atsakydamos jam, turite būti įsitikinusios, kad su šiuo žmogumi norite praleisti visa likusį gyvenimą. Priimdamos sprendimą prisiminkite – tobulų santykių, kaip ir tobulų žmonių, deja, nėra.

Šio mėnesio patarimas – geriau susipažinkite su savo kūnu ir jo jautriausiomis vietelėmis. Išmokite erotinio masažo paslačpių ir maloniai nustebinkite savo antrąją pusę.

OŽIARAGIS (gruodžio 22 – sausio 19)

Sekso žaidimai neturi taisyklių. Bent jau neturėtų turėti. Žaidimas „teisingas“, kol abu partneriai mėgaujasi tuo, ką patiria, o ne elgiasi taip, kaip iš jų tikimasi.

Išmokite aiškiai pasakyti, ko norite, kas jums patinka ir kas jus jaudina. Tai išmokusios patirsite daugiau malonumo. Be to, išlaisvėjusi ir supratusi, kas jus labiausiai „uždega“, galėsite geriau išsirinkti tap dviejų šiuo metu jums asistuojančių vyriškių.

Šio mėnesio patarimas – ar žinote, ką reiškia „tantrinis seksas“? Jei ne, pats laikas išsiaiškinti. Malonumas garantuotas!

VANDENIS (sausio 20 – vasario 18)

Taip jau gyvenime yra – vienu metu atsiranda du gerbėjai, vienu metu jie ir pasitraukia. Šiuo metu jūsų gyvenime kaip tik ir yra du vyrai. Laimė, jūs nesate iš tų, kuri labai lengvai pameta galvą dėl didelio dėmesio ir švelnių bučinių.

Tačiau abu vyrai jūs domina. Nenorite prarasti nė vieno, o priimti sprendimą taip sunku. Jei nežinote, kaip elgtis, labai nesisielokite. Tai tik žaidimas, kurio laimėtoja būsite jūs. Bet kuriuo atveju.

Šio mėnesio patarimas – du vyrai vienu metu per daug? Ar tikrai? Tai tik jūsų reikalas ir niekieno kito. Tol, kol jūs laiminga…

ŽUVYS (vasario 19 – kovo 20)

Visą gegužę būsite puikios nuotaikos. Galvoje suksis įvairios seksualinės fantazijos. Beje, vienas jų objektas labai mielai jūsų seksualinius įgeidžius įgyvendintų ir tikrovėje. Jei šiuo metu esate vieniša, suteikite jam šansą.

Šį mėnesį jums norėsis išbandyti viską, ko dar nesate patyrusi. Raginsite drauges kartu užsukti į striptizo klubą, o partnerį bandysite įkalbėti apsilankyti svingerių vakarėlyje. Kodėl gi ne? Jei tik tai nesugadins judviejų santykių, pasinerkite į begalinę malonumų jūrą!

Šio mėnesio patarimas – nesvarbu, ar viena, ar su pora, išbandykite sekso žaisliukus. Būtent to jums labiausiai reikia šį mėnesį!

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.