Malonus užsiėmimas – 5 pratimai, kurie sustiprina orgazmą

Žvaigždžių trenerė Ana Kaizer, tarp kurios klienčių yra Sara Jessica Parker, Sofia Vergara, Shakira, sukūrė savitos mankštos sistemą, kuri užtikrina aukštą seksualinio gyvenimo kokybę.

Atlikite kiekvieną pratimą per minutę, pakartokite visą kompleksą 3-4 kartus per savaitę ir... Jūs žinosite atsakymą į klausimą: kaip sustiprinti orgazmą?<br>123rf nuotr.
Atlikite kiekvieną pratimą per minutę, pakartokite visą kompleksą 3-4 kartus per savaitę ir... Jūs žinosite atsakymą į klausimą: kaip sustiprinti orgazmą?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-10 15:55, atnaujinta 2018-01-04 08:50

Atlikite kiekvieną pratimą per minutę, pakartokite visą kompleksą 3-4 kartus per savaitę ir... Jūs žinosite atsakymą į klausimą: kaip sustiprinti orgazmą?

Mankštos pratimus, kurie padės stipriau pajusti orgazmą, pateikė portalas „elle.ru“.

1.Ant kelių!

Pratimą atlikite ant grindų. Atsiklaupkite ant kelių, po jais pasitieskite servetėles (arba apsimaukite švelnias tampres) ir pradėkite lėtai skėsti kelius į skirtingas puses tiek, kol pajusite tempimą klubų ir kirkšnies srityse.

Būkite atsargios ir prisilaikykite rankomis! Po to taip pat atsargiai suglauskite kelius grįždamos į pradinę padėtį. Jeigu tą pratimą darote pirmą kartą, bus sunku be rankų pagalbos suglausti kojas, tad jas pasitelkite.

Šis pratimas stiprina dubens raumenis ir pagreitina kraujotaką, todėl tai sustiprina ir moters orgazmą sekso metu.

2.Klubai

Atsigulkite ant nugaros, ištieskite kojas, kojų pirštai turėtų būtų nukreipti į šalis. Pakelkite klubus, stipriai suspauskite sėdmenis, ir lėtai leiskitės. Pirmus dešimt judesių darykite lėtai, po to tempą didinkite. Kojų nelenkite ir nuo grindų nekelkite juosmens.

3. Kojos – plačiai

Atsigulkite ant nugaros, kojas ties keliais suglaustos ir pakeltos 90 laipsnių kampu. Rankos už galvos, alkūnės – į priekį.

Tuo pat metu praskėskite į šalis kojas ir ištieskite į priekį rankas pakeldamos nuo grindų juosmenį. Pakartokite 10 kartų, o darydamos paskutinįjį keletą sekundžių užtęskite. Šis pratimas jums ženkliai padės sustiprinti orgazmą.

4.Šokiai, šokiai

Atsiklaupkite ant kelių, liemuo – tiesus. Lėtai atsilenkite atgal, įtempdamos sėdmenų ir šlaunų raumenis.

Rankas ištieskite į priekį, po to atsisėskite ir vėl pakilkite atkišdamos dubenį į priekį. Regis, toks judesys buvo populiarus 1990-ųjų diskotekose. O dabar jis padės „varinėti“ kraują į reikiamas vietas.

5. Katė

Atsigulkite ant pilvo ir kelkite kūną taip lyg ruoštumėtes daryti atsispaudimą – rankos tiesios, nugara tiesi. Po to išrieskite nugarą į viršų lyg katė, dubenį – į priekį ir stipriai suspauskite sėdmenų raumenis.

Trenerė Ana, rodydama pratimus, mėgsta pajuokauti vartodama tokias intymumą apibūdinančias frazes: „treniruotė ant grindų“, „raumeningas orgazmas“.

Jeigu šis pratimų kompleksas jūsų neprives iki daugybės orgazmų, tai bent jau pasijuoksite!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.