Bučiniai kino salėje – kaip parodyti, jog to trokštate?

Kino salė – viena geriausių vietų bučiniui, kurį ilgai prisiminsite. Todėl nieko keisto, jog pirmi pasimatymai dažnai įvyksta būtent kine. Jeigu jus susitarėte su vaikinu eiti į romantišką filmą ir paslapčia svajojate apie bučinius kino salėje – šis straipsnis kaip tik jums.

Kino salė – viena geriausių vietų bučiniui<br>123rf.com nuotr.
Kino salė – viena geriausių vietų bučiniui<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 11, 2015, 5:38 PM, atnaujinta Nov 23, 2017, 3:16 AM

Portalas papilot.pl pateikė 6 patarimus toms, kurios nori suvilioti vyrą bučiniui kino salėje

1. Užeikite į salę šiek tiek anksčiau

Nebūtina laukti paskutinės minutės, kad galėtumėte užeiti į kino salę. Kaip tik eikite šiek tiek anksčiau, kad turėtumėte šiek tiek laiko atsipalaidavimui, pokalbiui bei laisvam flirtui – nereikės galvoti apie tai, ar spėsite į filmą. Jau šiame etape galite leisti vaikinui suprasti, jog jis jums labai patinka. Geriausia atsisėsti kuo arčiau jo ir atsisukti būtent į jo pusę. Žiūrėkite jam į akis net tada, kai pokalbis bus visiškai kita tema. Aišku, nevertėtų persistengti su žiūrėjimu į akis – karts nuo karto atitraukite žvilgsnį.

2. Palieskite jį

Nebūtina laukti – kartais kur kas geriau yra imtis iniciatyvos pačiai. Nevenkite prisilietimų. Kai jis pasakys ką nors juokingo, žaismingai palieskite jo pečius, šoną. Juk pirmi prisilietimai gali būti labai žaismingi ir „tik draugiški“. Tuomet vaikinas nejaus diskomforto ir neturės galvoti apie tai, ar netrenksite jam, jeigu jis sugalvotų paliesti jūsų ranką.

3. Pavaišinkite mėtine pastile

Kramtomoji guma – ne itin geras pasirinkimas kine. Juk vėliau tenka sukti galvą kur tą gumą išmesti, tačiau mėtinės pastilės – puikus pasirinkimas. Pasirūpinkite jomis iš anksto ir prieš filmą pasiūlykite draugui. Jis tikriausiai tai supras kaip trumpą pasiruošimą bučiniui. Pagalvos, jog leisite jam būti pabučiuota – o ar ne to norite?

4. Jūsų elgesys turėtų tikti prie filmo

Kaip suprasti? Viskas paprasta – jeigu žiūrite siaubo filme, dažniau prisiglauskite. Pamatysite, koks vyriškas ir galingas pasijus jūsų partneris. Apgaubs jus šiluma, apkabinimu, pabučiuos į kaktą, o vėliau... galima tik įsivaizduoti.

5. Šnibždėkite jam į ausį

Kai norėsite pakomentuoti kurią nors filmo dalį, prisiglauskite prie jo ir komentuokite tyliai į ausį. Karts nuo karto „netyčia“ prisilieskite ir lūpomis – tai jį tikrai sujaudins. Ir didelė tikimybė, jog netrukus ims ir pats jus pabučiuos.

6. Leiskite, kad jus liestų

Nereikia būti nustebusiai, kuomet vyras jus priglaus prie savęs. Elkitės taip, lyg tai būtų natūralus ir suprantamas dalykas (juk taip ir yra). Tokiu būdu vyras bando patikrinti, kur yra ribos, o jeigu vaidinsite didžiausią nuostabą, ar manote, jog jis norės jus pabučiuoti?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.