12 požymių, jog vyras jus apgaudinėja

Jis pradėjo kilnoti svarmenis, nuolat plauna savo automobilį ir eina po dušu neįprastu paros metu – tai gali būti ženklai, kad vyras jums neištikimas. Tuo labiau kad vasarą lengva rasti daugybę vietų slaptiems pasimatymams.

Kaip atpažinti, kad vyras jums neištikimas.<br>123rf nuotr.
Kaip atpažinti, kad vyras jums neištikimas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-19 13:39, atnaujinta 2017-10-30 07:32

Iki šiol gyvenote laimingai su savo partneriu, tačiau kažkas pasikeitė. Neištikimybė – paskutinis dalykas, kurį norėtumėte įtarti ir stengiatės save įtikinti, jog tai tiesiog neįmanoma. Kaip sužinoti teisybę, be privataus seklio samdymo ar melo detektoriaus panaudojimo? Štai 12 požymių, jog vyras jus apgaudinėja, bet jūs stengiatės visa to nepastebėti.

1. Įprasti įrodymai: lūpų dažų pėdsakai ant vyro apykaklės ar drabužių, neįprastos žymės ant vyro kūno, kurios galėjo atsirasti po aistringo pasimatymo, kitos moters kvapas ant drabužių. Verta atkreipti dėmesio ypatingai tuomet, kai tai pasikartoja.

2. Staiga jūsų vyro darbo diena tampa ilgesnė, jis turi išvykti darbo reikalais dienai ar net ilgiau. Susirūpinti verta dar labiau, jei šie požymiai susiję ir su padidėjusiomis išlaidomis – maistui, gėrimams, viešbučiams. Ypatingai, jei tai niekaip nesusiję su jumis.

3. Jo nėra šalia arba net būdamas su jumis jis mintimis tarsi visai kitur.

4. Jis pradėjo itin rūpintis savo išvaizda. Nesvarbu, ar tai susiję su apranga, ar rūpinimusi savo kūnu. Ėjimas po dušu neįprastu paros metu kartais taip pat gali reikšti, jog jūsų vyras jaučia kaltę arba nori nusiplauti bet kokias galimas kitos moters paliktas žymes. Jis taip pat gali valyti savo automobilį sugrįžęs namo tam, kad panaikintų bet kokius kitos moters pėdsakus.

5. Entuziazmas dėl naujos kolegės darbe ar netgi jūsų draugės apsilankymo. Staiga jis pradeda daug apie ją kalbėti, pasiruošęs visuomet jai padėti.

6. Jis nustoja jus pastebėti. Net jei ant galvos užsidėtumėte maišą, jis greičiausiai vis tiek to nepastebėtų. Nors ir deda pastangas praleisti su jumis laiką, iš tikrųjų jis nekreipia į jus dėmesio. Jis nepastebi, kad jūs pasikeitėte.

7. Kiek keisti perspėjimai iš kolegų, draugų, artimųjų. Nors jie jums nepasako nieko konkretaus, akivaizdu, kad žino kažką daugiau, nei jūs.

8. Jūsų intuicija jums sako, kad vyras tikrai yra neištikimas. Negalite pagrįsti savo nuojautos, tiesiog remiatės smulkiomis užuominomis, kad jūsų santykiai žlunga.

9. Jis jus kaltina, kad esate pavydi, siekiate kontroliuoti jo gyvenimą. Kaip žinia, puolimas yra geriausia gynyba. Nebent iš tikrųjų esate labai pavydus žmogus, tuomet šis požymis gali būti kiek apgaulingas.

10. Jis jums rodo žinutes telefone, laiškus elektroniniame pašte. Įprastai žmogus, kuris yra neištikimas, turi antrą mobilųjį telefoną arba dar vieną elektroninį paštą, skirta tik jo meilužei. Socialiniuose tinkluose taip pat nerasite jokių apgaudinėjimo pėdsakų. Nebent jis yra visiškai kvailas arba nori būti prigautas.

11. Jis staiga tampa perdėtai meilus. Nuolatos apipila jus dovanomis, klausia į kokį restoraną norite eiti. Kai kuriuos vyrus turimas romanas paverčia laimingesniais ir šeimyniniame gyvenime. Kiti tuo tarpu jaučia kaltę, kurią nori kaip nors išpirkti.

12. Gali būti taip, jog vyras pradės neištikimybe kaltinti jus. Kai vyras užmezga romaną ir turi ką slėpti, jis tampa irzlus. Be to, susiradęs meilužę vyras galvoja, kad jūs galite lengvai padaryti tą patį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.