Atostogos dviese – be vaikų ir telefono, bet su sekso žaislais

Metas atostogoms tik dviese! Jokių vaikų, draugų ir šeiminių ar grupinių pramogų. Šį kartą – tik tu ir jis. Sustiprinkite savo artumą ir iš naujo pakurstykite aistą. Šie penki patarimai tikrai padės tai padaryti.

Nepamirškite į lagaminą įsimesti ir meilės žaidimams skirtų įrankių.<br>123rf nuotr.
Nepamirškite į lagaminą įsimesti ir meilės žaidimams skirtų įrankių.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2015, 11:16 AM, atnaujinta Oct 29, 2017, 7:54 AM

1. Tinkamai nusiteikite ir paruoškite savo partnerį. Atostogoms išrinkite tokią vietą, kuri leis jums pasijusti seksualiai ir geidžiamai. Be abejo, tinkamiausi egzotiški kraštai, kur galėsite dienas leisti pasipuošusi tik bikiniu.

Galbūt yra kažkas, ką norite išbandyti, bet darbo dienomis tam paprasčiausiai neturite nei laiko, nei energijos? Romantiškos atostogos – tinkamiausias tam metas!

2. Į lagaminą dėkite tik tuos drabužėlius, kurie tinka karštoms dienoms ir ne mažiau karštoms naktims. Pamirškite nutįsusius megztinius ar visiškai nepatrauklius senus plačius marškinėlius.

Rinkitės tuos daiktus, kuriais vilkėdama jausitės seksuali. Jokiu būdu nepamirškite specialioms progoms skirto, mylimąjį „užvedančio“ apatinių drabužėlių komplektėlio (tokį slaptą ginklą privalo turėti kiekviena).

3. Pasirūpinkite visomis reikalingomis priemonėmis. Kalba eina ne tik apie losjonus nuo saulės, bikinį ar skrybėlę. Nepamirškite į lagaminą įsimesti ir meilės žaidimams skirtų įrankių.

Pavyzdžiui, intymią atmosferą miegamajame sužadinančius masažo aliejus ar kvapnias žvakes. Jei mėgstate eksperimentuoti, sekso žaisliukams lagamine taip pat turėtų atsirasti vietos.

Mylimasis dievina šokoladą? Nepamirškite ir jo! Kaip žinia, šokoladas – puikus afrodiziakas, kai valgomas dviese ramioje, atsipalaidavimui pritaikytoje aplinkoje.

Beje, ar reikia sakyti, kad kompiuterį ir net telefoną šį kartą geriau palikti namie?

4. Pažinkite ne tik naują šalį, bet ir vienas kitą. Nekankite savo mylimojo kasdien reikalaudama iš ankstaus ryto lėkti pažiūrėti naujų, dar nematytų vietų.

Būtinai raskite laiko vienas kito geresniam pažinimui miegamajame. Garantuojame – drauge atrasite ne mažiau įdomių dalykų nei apžiūrinėdami atostogų vietos įžymybes.

Kada, jei ne per atostogas galite niekur neskubėdami leisti valandas bučiuodamiesi, glamonėdamiesi? Prisiminkite, kaip elgėtės, kai tik pradėjote draugauti ir sugrąžinkite tą aistrą.

5. Atostogų metu kartu nuveikite kažką, ko iki šiol nedrįsote. Šį kartą ne lovoje, bet už jos ribų. Ryžkitės drauge šokti parašiutu, nardyti ar išbandyti banglenčių sportą.

Dalindamiesi neįprasta patirtimi, ne tik smagiai leisite laiką, bet ir sustiprinste savo ryšį bei pažadinsite geismą. Spontaniškumas, naujovės ir didelė dozė adrenalino – puikūs geismo žadintojai.

Manykite, kad aktyvi nauja veikla – puiki preliudija aktyviems vakaro žaidimams viešbučio kambaryje.

Kas sakė, kad eilinės atostogos negali būti tokios aistringos, kaip medaus mėnuo?

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.