Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Beprotiškas eksperimentas: kaip žurnalistė mokėsi siekti orgazmo

Kas privertė paprastą, niekuo neišsiskiriančią moterį savu noru išsižergti prieš visiškai nepažįstamą vyrą ir leisti jam glamonėti intymiausią jos kūno dalį? Priežastis glumina labiau, nei aplinkybės – ji tetroško atrasti efektyvų būdą pajusti orgazmą.

Orgazminė meditacija – tai amerikietės Nicole Daedone atrasta technika, kuria siekiama prailginti orgazmo metu jaučiamą malonumą bei sustiprinti dvasinį ryšį tarp partnerių.<br>123rf nuotr.
Orgazminė meditacija – tai amerikietės Nicole Daedone atrasta technika, kuria siekiama prailginti orgazmo metu jaučiamą malonumą bei sustiprinti dvasinį ryšį tarp partnerių.<br>123rf nuotr.
Kas privertė paprastą, niekuo neišsiskiriančią moterį savu noru išsižergti prieš visišką nepažįstamąjį ir leisti jam glamonėti intymiausią jos kūno dalį?<br>123rf nuotr.
Kas privertė paprastą, niekuo neišsiskiriančią moterį savu noru išsižergti prieš visišką nepažįstamąjį ir leisti jam glamonėti intymiausią jos kūno dalį?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Sep 3, 2015, 5:47 PM, atnaujinta Oct 17, 2017, 4:06 PM

Žurnalistė Desiree Browne išgyveno tas pačias problemas, kokias patiria daugybė moterų visame pasaulyje. Orgazmus, kuriuos patyrė per dešimtmetį aktyvaus seksualinio gyvenimo metų, ji galėtų suskaičiuoti ant pirštų. Moteris išbandė visus įmanomus metodus – įsigijo vibratorių, nuolat suokė mylimajam, kad šis patenkintų ją oraliniu būdu ar eksperimentavo su dilgčiojančiais lubrikantais. Už uždarų miegamojo durų ji įsijausdavo į nuolankios tarnaitės ar seksualios seselės vaidmenį, tačiau niekas nepadėjo moteriai patirti taip trokštamo malonumo pliūpsnio.

Šios problemos privertė moterį ryžtis visuomenės normų neatitinkančiam eksperimentui – leisti sau būti glamonėjamai nepažįstamojo per vieną iš orgazminės meditacijos (OM) seansų.

Orgazminė meditacija – tai amerikietės Nicole Daedone atrasta technika, kuria siekiama prailginti orgazmo metu jaučiamą malonumą bei sustiprinti dvasinį ryšį tarp partnerių. Pirmą kartą OM pradėta praktikuoti dar 2001-aisiais.

Skeptiškai nusiteikusi D.Browne ilgą laiką domėjosi OM, prieš žengdama lemtingą žingsnį. Ir štai vieną dieną ji pravėrė niekuo neišsiskiriančias Niujorko studijos, įsikūrusios virš batų parduotuvės, duris. Moteris įžengė į didžiulę, lempomis apšviestą patalpą aukštomis lubomis. Čia pat vyko ne tik individualūs, bet ir grupiniai OM seansai.

D.Browne pasitiko jos asmeninė instruktorė (o taip pat ir akto stebėtoja) Brooke bei ją glamonėsiąs vyras, vardu Ravi.

„Jis labai geras“, – dviprasmiškai pašnabždėjo Brooke.

Desiree teko nusivilkti rūbus nuo apatinės kūno dalies. Kelnaites – taip pat. Moteris atsigulė ant jogos kilimėliu, pagalvėmis ir minkštais daiktais nuklotos žemės bei prasižergė. Jos partneris Ravi tuo tarpu užsimovė vienkartines pirštinaites, sutepė jas lubrikantu ir ištarė: „Dabar paliesiu tavo makštį. Ar tu neprieštarauji?“.

Išgirdęs teigiamą atsakymą, Ravi atsargiai pravėrė jos lytines lūpas ir ėmė atidžiai apžiūrinėti vaginą. Glamonėjančio asmens darbas – ne tik masažuoti klitorį, bet ir garsiai nupasakoti, kaip atrodo intymiausia moters kūno dalis. Kokia jos spalva, tekstūra ir forma. Tai, anot OM sumanytojos N.Daedone, leidžia pajusti itin artimą dvasinį ryšį su partneriu.

Šalia stovėjusi instruktorė patarė moteriai giliai įkvėpti ir imti vadovauti savo partneriui. D.Browne galėjo liepti jam atlikti judesius greičiau arba lėčiau, liesti švelniau arba stipriau. Tačiau matydama, kaip nepažįstamasis glamonėja jos klitorį, moteris tiesiog negalėjo rasti tinkamų žodžių. Ji tik tylėjo ir kantriai laukė, nenutuokdama, kas bus toliau.

Pamažu moteris ėmė atsipalaiduoti ir jausti malonumą, iš jos lūpų retsykiais sklido dejonės. Vos penkiolika minučių trukusi orgazminės meditacijos sesija pasibaigė taip greit, kad D.Browne nė nespėjo susivokti, kas nutiko.

Aptarimas tapo paskutine sesijos dalimi. Nepaisant to, kokio intensyvumo jausmus patyrė OM sesijoje dalyvavęs asmuo, savo potyrius jis privalo įvardinti neutraliais žodžiais. Ravi savo jausmus įvardijo kaip šiltą skystį, cirkuliavusį jo kūnu. Brooke, kuri tebuvo stebėtoja, teigė, jog pajuto sunkumą akių vokuose. O štai glamonėjama D.Browne tikino, jog jautė didžiulį energijos pliūpsnį.

Pasibaigus OM sesijai D.Browne prisipažino jautusi beprotišką norą pasimylėti. Tačiau OM tikslas – ne vien seksualinis pasitenkinimas ir intensyvesnių pojūčių paieškos.

Teigiama, kad OM taip pat padeda atrasti gyvenimo harmoniją bei padeda atsipalaiduoti. Tai – tarytum meditacija, tačiau vietoje gilaus kvėpavimo ir susikoncentravimo į tam tikrus objektus, praktikuojamas 15 minučių trukmės klitorio glamonėjimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.