Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Patarimai vyrams, kaip padėti mylimajai labiau pasitikėti savimi

Problemų, kylančių santykiuose, niekada neturėtų spręsti vienas žmogus. Jei merginai kyla problemų dėl pasitikėjimo savimi stokos, vyras turėtų prisidėti tai sprendžiant, o ne palikti ją vieną kankintis su savo tikras ir tariamais baubais. Tuo labiau, kad tos problemos kartais ir iškyla dėl to, kad vyras elgiasi kaip kelmas.

Kartais taip nutinka, kad moters pastangos neatneša malonumo.<br>123rf nuotr.
Kartais taip nutinka, kad moters pastangos neatneša malonumo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2015, 1:26 PM, atnaujinta Oct 15, 2017, 5:34 AM

Keletas patarimų, kaip vyras gali įkvėpti mylimajai daugiau pasitikėjimo savim.

1. Vienas pagrindinių moterų nepasitikėjimo savimi šaltinių yra išvaizda. Tad nepamirškite nuoširdžių komplimentų. Nuoširdžių! Taip pat, kad ir kaip būtų sunku suprasti, kokį velnią ji pasidarė ką tik prie veidrodžio, nes skirtumo tai niekad nesimato, prieš pasakant „gražu“, bent pakelk į ją akis. Ne tik žodžiais parodyk, kad grožiesi ja. Maloniausias komplimentas jai gali būti, kai mylimas vyras nužiūrinėja ją taip, kad be jokiu žodžių aišku, kad jis yra sužavėtas.

2. Įvertink jos pastangas. Mergina, kaip niekad anksčiau, užsisegė prisegamas kojines, savo iniciatyva pabandė kažką naujo sekso metu? Pastebėk tai ir pasidžiauk tuo garsiai. Gali būt, kad prieš ryždamasi tam ilgai ruošėsi ir nesijaučia tvirtai. Nuramink ją.

3. Parodyk jai, kad tau svarbu ją patenkinti. Domėkis, kas ją labiausiai jaudina ir užveda. Jei toks pokalbis su tavo moterimi atrodo per daug sudėtinga misija, pabandyk jai parodyti keletą straipsnių, kalbančių apie moters patenkinimo techniką ir paklausk jos nuomonės. Sunku patikėti, bet šiais laikais vis dar yra moterų, tikinčių, kad vyras moterimi nori tik pasinaudoti, o seksas tėra duoklė piktam drakonui. Tad parodymas, kad jos malonumas tau irgi svarbu, jai gali tapti maloniu siurprizu.

4. Taip pat nepamiršk pasakyti ar parodyti, tai, kas malonu tau ir ką norėtum išbandyti. Taip jai kils daugiau naujų idėjų. Būnant tikrai, kad vyrui tikrai patiks, atsiranda daugiau drąsos išbandyti kažką naujo.

5. Taip, deja, kartais taip nutinka, kad moters pastangos neatneša malonumo. Tą būtina pasakyti. Tačiau moteris – įžeidi būtybė, o nedrąsiąją tai gali atmušti nuo noro eksperimentuoti. Tokia kritika turėtų būti konstruktyvi. Pasakant, kas nebuvo malonu ar tiesiog nekėlė seksualinio malonumo, būtinai pažymėk tai, kas tau buvo malonu ar būtų maloniau, jei kažką minimaliai pakeistų. Jei tuokart nepasisekė ir niekas nebuvo malonu, tiesiog pasakyk jai, kad tau labai patinka su ja eksperimentuoti ir išbandyti kažką naujo. Taip pat nepamiršk jai sakyti, koks tau malonus seksas su ja.

6. Būdamas ne su ja, atsiųsk žinutę, kad galvoji apie ją ir nori jos nuostabaus kūno. Jautimasis geidžiama gali ją sujaudinti ir priversti nekantriau laukti susitikimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.