Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Erotiškiausi žemyno viešbučiai svečiams dovanoja keistas dovanas

Ar esate iš tų, kurie mano, kad seksas viešbutyje visuomet geresnis nei namie? Jei taip, jums pravartu žinoti, kurie Europos viešbučiai, keliautojų iš viso pasaulio nuomone, laikomi erotiškiausiais.

„Hotel Pelirocco“.
„Hotel Pelirocco“.
Berlyno „Propeller Island City Lodge“ viešbutyje galite užsisakyti „Two Lions“ kambarį su narvais (nuotr.) arba veidrodinius apartamentus.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Berlyno „Propeller Island City Lodge“ viešbutyje galite užsisakyti „Two Lions“ kambarį su narvais (nuotr.) arba veidrodinius apartamentus.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Berlyno „Propeller Island City Lodge“ viešbutyje galite užsisakyti „Two Lions“ kambarį su narvais arba veidrodinius apartamentus (nuotr.).
Berlyno „Propeller Island City Lodge“ viešbutyje galite užsisakyti „Two Lions“ kambarį su narvais arba veidrodinius apartamentus (nuotr.).
„Shangri-La Paris“.
„Shangri-La Paris“.
„Nira Caledonia“.
„Nira Caledonia“.
„Andronis Luxury Suites“.
„Andronis Luxury Suites“.
„Sextantio Le Grotte“.
„Sextantio Le Grotte“.
Daugiau nuotraukų (7)

„Lietuvos rytas“

Oct 12, 2015, 10:35 AM, atnaujinta Oct 10, 2017, 4:12 PM

Romantiškam savaitgaliui dviese, rodos, reikia visai nedaug. Gražios aplinkos, didelės lovos ir kad niekas netrikdytų.

Tai ir siūlo šie viešbučiai. Beje, erotinių nuotykių ištroškusiems keliautojams dėl visa ko siūloma nepamiršti ant durų pakabinti lentelės: „Do not disturb“ (išvertus iš anglų k. – netrukdyti).

„Shangri-La Paris“, Prancūzija

Vakarinių šviesų apšviesto Eiffelio bokšto ir Senos vaizdai jau savaime atrodo romantiškai. O jei visu šiuo grožiu galite grožėtis kartu su antrąja puse mėgaudamiesi šampanu marmurinėje vonioje? Tobula, tiesa?

O jei dar pridurtume, kad pusryčiams lovoje čia patiekiami šokoladu kvepiantys šviežutėliai raguoliai?

Viename romantiškiausių pasaulio miestų Paryžiuje esantis „Shangri-La Paris“ įsikūręs senuose XIX amžiaus pabaigos rūmuose, ramiame rajone tarp ambasadų ir muziejų.

Beje, vieni gražiausių Paryžiaus rūmų yra įtraukti į istorinių paminklų sąrašą, o kadaise priklausė garsiojo karvedžio Napoleono Bonaparte’o giminaičiui.

Kaip ir pridera rūmams, jie tiesiog tviska prabanga – prašmatnūs šviestuvai, austi šilko apmušalai, „Michelin“ žvaigždučių verti restoranai.

Aptarnaujantis personalas be galo malonus ir visada laiko liežuvį už dantų, tad apie jūsų romantišką vizitą niekada nieko neišplepės. Tiesa, viena naktis šiame viešbutyje taip pat imperatoriška – nuo 800 eurų.

„Hotel Pelirocco“, Didžioji Britanija

Braitono mieste esantis viešbutis tik iš šalies atrodo niekuo neišsiskiriantis iš kitų pajūrio miesto viešbučių. Bet vos įžengęs supranti, kad šis tik 19 kambarių turintis viešbutis visai kitoks.

Įvairių stilių mišinys kambariuose nesutrukdė jam tapti įsimylėjėlių slėptuve. Kiekvienas „Pelirocco“ kambarys įkvėptas vis kitos tematikos – poparto, rokenrolo, burleskos.

Visiems viešbučio svečiams siūloma rinktis iš šešių erotinių paslaugų paketų. Juos užsisakiusiems dovanų – prezervatyvai, antrankiai, vibratoriai.

Jei norite dar ko nors aistringesnio, rezervuokite kambarį su milžiniška apvalia lova, kone per visą kambarį didžiule vonia, veidrodinėmis lubomis ar erotiniais vaizdais duše.

Kambariai šiame išskirtiniame viešbutyje kainuoja nuo 170 eurų.

„Sextantio Le Grotte“, Italija

Visiems, įkvėptiems kūrinio „50 pilkų atspalvių“ fantazijų, šis viešbutis bus pats geriausias pasirinkimas. Ne kartą nominuotas kaip vienas romantiškiausių viešbučių Europoje „Sextantio Le Grotte“ tikrai turi ką pasiūlyti norintiems pabėgti nuo kasdienybės.

Pietų Italijos mieste Materoje ant kalvos įsikūrusio viešbučio kambariai primena skliautuotas olas su grindiniu. Kiekviename žvakėmis apšviestame kambaryje yra ir didžiulė vonia, kurioje vaišindamiesi iš viešbučio dovanotos vaisių pintinės galite praleisti visą savaitgalį.

Paįvairinimui įsimylėjėliams siūloma ir daugiau romantiškos veiklos. Pavyzdžiui, užsisakyti masažą dviem savo kambaryje ar išmokti gaminti gurmaniškus itališkus patiekalus maisto ruošimo pamokoje.

Beje, šiame viešbutyje verčiau nepraleisti pusryčių. Jie patiekiami XIII amžiaus bažnyčios salėse. Ten pat vakarais siūlomos vyno degustacijos ar arbatėlės. Kambariai čia – nuo 150 eurų.

„Propeller Island City Lodge“, Vokietija

Jei nenorite saldžios romantikos, iš anksto rezervuokite „Two Lions“ (išvertus iš anglų k. – „Dviejų liūtų“) kambarį. Čia siūloma miegoti šiurpuliukus keliančiame milžiniškame narve ant pusantro metro aukščio polių.

Vokietijos sostinėje Berlyne įsikūręs viešbutis siūlo ir kitokių įdomių erotiškų variantų, pavyzdžiui, veidrodinį kambarį, nuogalių kambarį, kambarį su palubėje pakabintais lova ar stalu.

Slapčia svajojate apie seksą muziejuje, erdvėlaivyje, šventykloje ar močiutės kambaryje? „Propeller Island City Lodge“ keistose erdvėse sudaro sąlygas nesivaržyti ir įgyvendinti troškimus.

Visų trisdešimt unikalaus viešbučio kambarių interjerą ir baldus sukūrė vokiečių menininkas Larsas Stroschenas.

Kambariai čia – nuo 79 eurų.

„Andronis Luxury Suites“, Graikija

Vienoje gražiausių Graikijos salų – Tyroje (Santorine) veikiantis viešbutis daugeliui atima žadą. 22 prabangių kambarių viešbutis įsikūręs aukštai virš salos šiaurėje esančio Ijos miesto.

Kaip ir visi Tyros pastatai, „Andronis Luxury Suites“ – baltos spalvos sienų, o iš kiekvieno kambario terasos atsiveria nuostabūs vulkaninio kraterio ir Egėjo jūros vaizdai.

Visu tuo galima grožėtis dviese įsitaisius terasoje esančioje sūkurinėje vonioje. Romantiškas savaitgalis neįsivaizduojamas ir be vakarienės stebint garsiuosius Tyros saulėlydžius įspūdingame viešbučio restorane ant paties olos krašto virš nuostabios mėlynos spalvos jūros. Sakoma, kad šis restoranas po atviru dangumi – vienas romantiškiausių visame pasaulyje.

Beje, vaikams iki 12 metų viešbutyje „Andronis Luxury Suites“ vietos nėra. Net ir vyresni vaikai čia ne itin pageidaujami.

Naktis šiame viešbutyje atsieis ne mažiau kaip 270 eurų.

„Nira Caledonia“, Škotija

Netoli Škotijos sostinės Edinburgo centro esantis nedidelis prabangus viešbutis savo svečiams turi net kelis ypač erotiškus pasiūlymus.

Į vieną jų įeina afrodiziakinių valgių vakarienė, poros masažas, liokajaus paslaugos 24 valandas per parą ir nedidelė juoda dėžutė, kurioje viskas, ko reikia karštai audringai nakčiai.

Jaunavedžiams ir drąsioms poroms siūloma Nuogybės naktis kambaryje su didžiule sūkurine vonia, erotiškos poezijos knygomis, įaudrinančiu kvapiuoju vonios aliejumi, žvakėmis ir minkštais antrankiais.

Kambaryje dar laukia butelis atšaldyto šampano su šokolade mirkytomis braškėmis.

Skoningai įrengti patogūs „Nira Caledonia“ kambariai kainuoja nuo 170 eurų parai.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.