Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Koks seksas labiau patinka moteriai – su prezervatyvu ar be?

Koks seksas moterims patinka labiau – su sargiu ar be jo? Ką manot, vyrai? Koks seksas moterims patinka labiau – su sargiu ar be jo? Šį klausimą aiškinosi „Lietuvos ryto“ televizijos laida „Vyrų akimis“.

Moters makštis tikrai nėra tokia jautri, kad atskirtų, yra prezervatyvas ar ne.<br>123rf nuotr.
Moters makštis tikrai nėra tokia jautri, kad atskirtų, yra prezervatyvas ar ne.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 26, 2015, 4:08 PM, atnaujinta Oct 7, 2017, 5:55 PM

Ko gero, nepabandęs – nesužinosi. Vienoms moterims patinka natūralumas, o kitos apskritai prisigalvoja visokių keistenybių.

„Kaip galima žinoti, ar patinka su ar be? Pabandai su vibratoriumi, su spalvotu vibratoriumi. Tada žinai, kas tau geriau. Yra moterų, kurios šiaip daugiau „dirba“ su vibratoriumi, tai kam tas prezervatyvas? Vibratorius nėra pavojingas kokiais nors nėštumais, pavyzdžiui“, – dėstė humoristas Artūras Orlauskas.

Bet vis dėlto – ar moterys jaučia prezervatyvą, ar jis gali erzinti, ar tai gali būti nemalonaus lytinio akto priežastis?

Moters makštis tikrai nėra tokia jautri, kad atskirtų, yra prezervatyvas ar ne. Jeigu trūksta drėgmės, o prezervatyvas nėra labai slidus dalykas, tai moteris gali jausti, jai gali trinti. Tada jai nelabai patiks. Dalis moterų nemėgsta latekso kvapo, o jų uoslė yra labai jautri. Joms ir lytiniai santykiai su prezervatyvu gali būti nemalonūs.

Bet žinoma, tikriausiai nesuklysime sakydami, kad bene svarbiausia priežastis, kodėl moterys renkasi „sargius“ – apsauga.

Jei prezervatyvas yra nėštumo kontroles priemonė ir partnerė nepageidauja pastoti, tai ji jaučiasi saugiau su prezervatyvu. Ji tada jausis geriau, mylėdamasi su prezervatyvu.

Tad ir vėl grįžtame prie pagrindinio dalyko: vyrukai, moterys turi jaustis su jumis saugiai. Ir jeigu apsisaugojimo priemonės joms suteikia tą jausmą – tebūnie. Atsižvelkite į savo moters norą, ir galbūt ji jums padovanos nuostabią naktį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.