Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Meilės kruizas: po Europą plaukios nuogų svingerių laivas

Pašėlusios naktys jūroje, prabanga ir visiška laisvė – tai žada viena nevaržomų kelionių kompanija, siūlanti išskirtinius pasiplaukiojimus kruiziniu laivu po Adrijos jūrą tiktai suaugusiesiems.

Facebook nuotr.
Facebook nuotr.
„Facebook.com“ nuotr.
„Facebook.com“ nuotr.
Facebook nuotr.
Facebook nuotr.
Į kruizą meilės laivu kviečia skrajutės su erotiškomis nuotraukomis.
Į kruizą meilės laivu kviečia skrajutės su erotiškomis nuotraukomis.
Daugiau nuotraukų (6)

„Lietuvos rytas“

Nov 19, 2016, 8:17 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 12:42 PM

Laivas „Venice Foreplay“ pirmą kartą ateinančių metų rugsėjo pabaigoje išplauks iš Venecijos – Italijos brangakmenio, laikomo vienu romantiškiausių miestų pasaulyje.

Per septynių naktų kruizinę kelionę laivas sustos Bolonijos (Italija), Splito, Dubrovniko, Zadaro (Kroatija) ir Koperio (Slovėnija) uostamiesčiuose.

Apie keliones rašantys žurnalistai jau suskubo įvertinti neįprastą kelionės pasiūlymą.

„Kruizo maršrutas – puikus. Viskas prasidės gražiame Venecijos uoste, o paskui laivas sustos tokiose įspūdingose vietose kaip senovinis Kroatijos miestas Dubrovnikas.

Vis dėlto manau, kad keleiviams įdomiausia bus leisti laiką pačiame laive. Tai tikrai visai kas kita nei stalo ar kortų žaidimai“, – Didžiojoje Britanijoje populiariame tinklaraštyje shipmonk.co.uk apie kruizus rašė britas Dave’as Monkas.

Išskirtinę patirtį žadantys kruizo organizatoriai tikina, kad keleiviams prireiks tik nedidelių lagaminų.

Drabužių reikės tik išsilaipinus uostuose ir iš ten patraukus į įvairias ekskursijas.

Pačiame meilės laive drabužiai nebus būtini.

Visi keleiviai visose laivo erdvėse galės dėvėti ką tinkami. Jei tik patys pageidaus, galės visą laiką linksmintis pasipuošę tik Ievos ir Adomo kostiumais.

Keleiviai galės nuogi gulinėti prie baseino ar teškentis vandenyje. Tačiau meilės žaidimais atvirose erdvėse užsiimti bus draudžiama. Tai bus galima daryti tik uždarose patalpose.

„Nematysite visur laive besimylinčių žmonių.

Tie, kurie nori eksperimentuoti, galės tai daryti arba užsidarę savo kajutėje, arba specialiuose žaidimų kambariuose, kur poros galės elgtis intymiau“, – pasakojo kruizo suaugusiesiems organizatoriai.

Aštuonių aukštų laive, kuris plukdo 690 keleivių, įrengti specialūs erotinių žaidimų kambariai. Juose kruizinio laivo keleiviai galės atsikratyti kompleksų ir pamiršti visus draudimus.

Kelionės organizatoriai neabejoja, kad šiose laivo erdvėse virs didžiausios aistros. Specialiuose meilės žaidimų kambariuose poros galės ne tik susipažinti, paplepėti, bet ir išlaisvinti visas savo aistras, įgyvendinti slapčiausias intymias svajones.

Tikras aistrų audras svingerių porelės galės sukelti ir sūkurinių vonių komplekse. O tiems, kurie vakarus pageidaus leisti ne tik užsidarę savo kajutėse ar žaidimų kambariuose, bus rengiami prašmatnūs nusirenginėjimo, provokuojantys nešvankūs jūriniai vakarėliai ir aistringas kaukių balius.

Keleivius linksmins populiariausio pasaulyje suaugusiesiems skirto pramoginio televizijos kanalo „Playboy TV“ žvaigždės, o seminarus apie kūno malonumus ves žinomi seksologai. Maisto gurmanams žadamos prašmatnios vakarienės.

Jei svajojate apie erotiškas atostogas ant vandens grožintis Adrijos jūros pakrantės perlais, vertėtų paskubėti.

Tokį išskirtinį kruizą organizuojančios kompanijos atstovai tikina, kad susidomėjimas šia kelione tikrai nemažas.

Didžioji dalis elegantiškai ir skoningai įrengtų kajučių jau rezervuota. Daugiausia – amerikiečių poroms.

Kruizo organizatoriai viliasi, kad spalvingą kompaniją papildys dar didesnis būrys europiečių svingerių.

Norintiems tapti pirmos erotiškos kruizinės kelionės dalyviais už septynių naktų kelionę teks pakloti mažiausiai 3 tūkstančius eurų.

Už didesnes kajutes su langais teks sumokėti dar daugiau. Brangiausi apartamentai meilės laive atsieina daugiau nei 10 tūkstančių eurų.

Tiesa, šios kajutės jau seniai rezervuotos.

Kad būtų apsaugotas kiekvieno keleivio privatumas, kruizinės kelionės metu bus draudžiama fotografuoti ir filmuoti.

Apie kruizines keliones rašantys tinklaraštininkai pastebi, kad žmonės ieško vis įdomesnių kelionių. Jie leidžiasi į ekspedicijas Antarktidoje, plaukioja Amazonės upe.

Todėl bus įdomu pažiūrėti, kiek keliautojų per svingerių kruizą išdrįs nusimesti drabužius ir pamiršti laisvę varžančius įsitikinimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.