Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Nauja mada tarp šiuolaikinių moterų – orgazminė meditacija

Orgazminė meditacija. Jei iki šiol nieko negirdėjote apie šią prieš kelerius metus Vakarų pasaulyje išpopuliarėjusią meditacijos formą, kažin ar save galite vadinti šiuolaikine moterimi.

Vienos dienos kursai „Orgazminės meditacijos įvadas“ kainuoja šiek tiek daugiau nei 170 eurų. <br>„Scanpix” nuotr.
Vienos dienos kursai „Orgazminės meditacijos įvadas“ kainuoja šiek tiek daugiau nei 170 eurų. <br>„Scanpix” nuotr.
„123rf.com“ nuotr.
„123rf.com“ nuotr.
„ViDA Press“ nuotr.
„ViDA Press“ nuotr.
Į N.Daedone (antra iš dešinės) renginius ateina garsi aktorė G.Paltrow (kairėje).
Į N.Daedone (antra iš dešinės) renginius ateina garsi aktorė G.Paltrow (kairėje).
Kardashianų atstovė Khloe žeria liaupses orgazminei meditacijai ir vadina  ją raktu į didžiausią pasitenkinimą.
Kardashianų atstovė Khloe žeria liaupses orgazminei meditacijai ir vadina ją raktu į didžiausią pasitenkinimą.
Daugiau nuotraukų (5)

„Lietuvos rytas“

Jul 27, 2017, 7:03 PM

Kam eiti į jogą, jeigu galima praktikuoti malonesnę meditacijos formą?

To savęs klausia daugybė moterų visame pasaulyje, išbandžiusių orgazminę meditaciją – seksualinę techniką, mokančią moteris, kaip pailginti malonumą, jaučiamą per orgazmą.

Orgazminės meditacijos, arba tiesiog OM, kaip ją vadina visos praktikuojančios šią techniką, bendruomenė pasaulyje auga kaip ant mielių.

Ir čia nėra nieko stebėtina. Orgazminė meditacija turi elementų, pasiskolintų iš jogos, meditacijos ir yra panaši į budistų tantrinį seksą.

O svarbiausia – kiekvienai ją praktikuojančiai moteriai visuomet garantuoja malonumą.

Kaip ši neįprasta meditacija veikia?

Grupėse ar individualiai 15 minučių be jokio sustojimo visiškai apsirengęs partneris labai lengvai, pagal tam tikrą techniką, piršto galiuku stimuliuoja apatinę kūno dalį – visiškai apsinuoginusios moters klitorį. Po to daugiau nieko neįvyksta.

Orgazminės meditacijos kūrėja ir propaguotoja amerikietė Nicole Daedone tvirtina, kad mažas prisilietimas turi milžinišką poveikį.

Ji tikina, kad toks stimuliavimas veikia tas pačias smegenų dalis kaip ir įprasta meditacija.

Be to, tokia meditacijos rūšis suformuoja sąmoningesnį požiūrį į seksą ir santykius, mažina įtampą ir suteikia energijos.

Moterys, praktikuojančios šią neįprastą meditacijos formą, tikina, kad tai, ką jos patiria per tas 15 minučių, yra kur kas geriau nei orgazmas.

Anot jų, dar kurį laiką po meditacijos sesijos jos jaučia absoliutų nusiraminimą, visapusišką ramybę ir laimę. O ir seksas paskui su partneriais būna kur kas karštesnis ir malonesnis.

Štai amerikietė aktorė Karen Lorre (55 m.) prisipažino, kad pradėjusi praktikuoti OM tapo kur kas jautresnė emociškai ir fiziškai. Ji dažniau mylisi ir per dieną gali patirti net vienuolika orgazmų.

Jauniausia iš Kardashianų seserų, realybės šou žvaigždė Khloe (33 m.), taip pat žeria liaupses orgazminei meditacijai ir vadina ją raktu į didžiausią pasitenkinimą.

Orgazminės meditacijos praktikuotojos kone vieningai tikina, kad po vieno tokio užsiėmimo jų mąstymas pradėjo keistis. Taip pat ir gyvenimas.

Pavyzdžiui, nuo 2001 metų šios technikos mokanti N.Daedone tikino, kad pradėjusi praktikuoti OM iš darboholikės tapo moterimi, kuri daro tik tai, kas jai teikia malonumą, o būtent tai ir garantuoja pasisekimą karjeroje ir asmeniniame gyvenime.

Be to, ji pradėjo geriau suprasti save ir aplinkinius, ėmė skirti jiems daugiau laiko.

Pasak N.Daedone, orgazminė meditacija – tai visa filosofija. Ši nauja meditacijos forma turėtų padėti moterims atsikratyti jas pančiojančių ir varžančių nuostatų bei stereotipų, kas yra seksualu.

Orgazminės meditacijos technikos kūrėja tikina, kad moteriai pajusti malonumą ir atsipalaiduoti nereikia vilkėti erotiškų apatinių ar nutaisyti seksualaus veido ir garsiai aimanuoti.

Užtenka patogiai įsitaisyti, būti čia ir dabar ir jausti. Jokio kito tikslo ar gėdos jausmo.

N.Daedone neslepia, kad šią meditacijos formą atrado bandydama tapti budistų vienuole.

Ir nors vienuole netapo, tai, ką dabar siūlo išbandyti kitiems, padeda patirti dvasinį ir fizinį pasitenkinimą bei artumą.

Amerikietės įkurta „OneTaste“ platforma, kurioje siūlomos pamokos toms moterims, kurios nori perprasti jos filosofiją ir įsitraukti į OM bendruomenę, kasdien sulaukia vis naujų sekėjų.

Čia siūlomi kursai nėra pigūs, tačiau, anot N.Daedone, tikrai vertingi.

Vienos dienos kursai „Orgazminės meditacijos įvadas“ kainuoja šiek tiek daugiau nei 170 eurų. Kursų metu suteikiama visa reikalinga informacija, būtina norint pradėti praktikuoti šią neįprastą meditacijos formą.

Kursų metu du orgazminės meditacijos praktikuotojai demonstruoja, kaip tai reikia daryti.

Kad moteris kuo geriau jaustųsi, rekomenduojama „susisukti savo lizdelį“, tai yra tinkamai sudėlioti pagalvėles, apklotus ir kilimėlį, kad moteris atrastų jai tinkamiausią pozą.

Išklausę orgazminės meditacijos įvadą žmonės gauna sąrašą tų, kurie priklauso OM bendruomenei, ir gali su jais susisiekti.

„OneTaste“ organizacija veikia daugiau kaip trisdešimtyje pasaulio miestų, o jos nariai skaičiuojami dešimtimis tūkstančių. Tie, kurie negali dalyvauti meditacijos technikos mokymuose gyvai, juos išklausyti gali ir nuotoliniu būdu.

Pasak orgazminės meditacijos technikos kūrėjos N.Daedone, ši meditacijos forma tinka visoms seksualiai aktyvioms moterims nuo 20 metų iki pat senatvės. O joms mielai padeda ir nemažas būrys vyrų.

Kokią naudą iš to gauna jie? Pasak OM technikos mokytojų, net ir pats stimuliavimas yra tarsi meditacijos forma. Be to, jis padeda vyrams geriau pažinti savo moteris ir perprasti, ko jos geidžia, joms apie tai nė neprasitarus.

Net ir tie vyrai, kurie į grupinius orgazminės meditacijos seansus ateina be savo moterų, sako jaučiantys didelį pasitenkinimą galėdami padėti dailiosios lyties atstovėms atsipalaiduoti ir patirti malonius pojūčius.

Amerikietė N.Daedone tikina, kad jos sukurta meditacijos technika sustiprina emocinį, dvasinį ir fizinį ryšį tarp partnerių, padeda aistrai neužgesti net ir po daugybės santuokos metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.