Su į tėvus tinkančiais vyrais susitikinėjanti mergina mano, kad žmonės jai pavydi

„Cukrinė“ mergaitė iš santykių su vyrais sumokėjo už universitetines studijas ir džiaugiasi, jog susitarimai su turtuoliais padeda jai jaustis galinga.

 Santykiai už pinigus praplėtė merginos akiratį?<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Santykiai už pinigus praplėtė merginos akiratį?<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Clover teigimu, pasimatymai už pinigus ją išlaisvina.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Clover teigimu, pasimatymai už pinigus ją išlaisvina.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Pasak merginos, visi ją smerkiantys - pavydi.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Pasak merginos, visi ją smerkiantys - pavydi.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Vienas merginos draugų mėgsta duodamas grynuosius slėpti juos saldainių dėžutėje.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Vienas merginos draugų mėgsta duodamas grynuosius slėpti juos saldainių dėžutėje.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Iš mažo miestelio kilusi mergina jau buvo daugelyje kelionių.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Iš mažo miestelio kilusi mergina jau buvo daugelyje kelionių.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Kai kurias prabangias dovanas Clover pasilieka, kitas parduoda internetu.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Kai kurias prabangias dovanas Clover pasilieka, kitas parduoda internetu.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Studentė neslėpė, kad santykiai dažnai reiškia ir seksą.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Studentė neslėpė, kad santykiai dažnai reiškia ir seksą.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Nov 25, 2018, 4:45 PM

Kaip rašoma portale „The Sun“, medicinos studentė Clover Pittillos (22 m.) nuomone naudotis „cukrinių“ santykių paslaugomis – nieko bloga.

Mergina šiuo metu susitikinėja su daugeliu „tėtušių“ (turtingų vyrų, pinigais ir dovanomis atsilyginančių už bendravimą su mergina. – Red.). Clover teigimu, ši veikla pakeitė jos gyvenimą.

„Normalus darbas“

Iš viso ji susitikinėjo net su 11 „cukrinių tėtušių“ – nuo bankininkų iki generalinių direktorių ir restoranų savininkų.

Suma, kurios studentė reikalauja už pasimatymą, ne vienoda: „Kartais einu į pasimatymą už 100 svarų, bet jei noriu galiu per mėnesį uždirbti ir tūkstančius. Tai priklauso nuo mano nuotaikos, laisvo laiko ir studijų grafiko.“

Feisbuke ji pasisakė ir apie neigiamus aplinkinių komentarus.

„Manau, žmonės pernelyg tempia kitus į purvą. Dauguma jų tikriausiai tiesiog pavydi. Daugybė žmonių Amerikoje daro tą patį, ką aš, ir visi kur kas labiau palaikantys. Bet Anglijoje dėl mano užsiėmimo visi raukosi. Jie jaučiasi geresniais už mane ir siūlo susirasti „normalų darbą“.

Man 22 metai, dabar pati mano gyvenimo pradžia ir nenoriu jos susieti su rimtais santykiais. Noriu mėgautis gyvenimu, o buvimas „cukrine“ mergaite man padeda tai daryti“, – neslėpė Clover.

Buvo ir sekso

„Cukrinių“ santykių internetiniame pažinčių puslapyje ji užsiregistravo būdama 18-os. Mergina teigė gerais mėnesiais uždirbanti apie 3000 svarų.

„Eidama į pirmąjį pasimatymą nervinausi. Jaudinausi, norėdama pamatyti, ką man ruošia ateitis. Pasiruošiau taip, kaip ruoščiausi į įprastą pasimatymą. Susitvarkiau antakius, apsivilkau dailią suknelę ir išėjau susitikti su maloniu vyriškiu. Taip, jis mokėjo man, kad ateičiau, bet šiaip nebuvo jokio skirtumo“, – tvirtino mergina.

Daugiausia iš vyro ji buvo gavusi 3500 svarų grynaisiais ir dizainerių gėrybių – tokių kaip Christiano Louboutino aukštakulniai.

Clover pripažino, kad dažnai santykiai su „cukriniais tėtukais“ būdavo seksualiniai. Tačiau ji visada laikosi vienos taisyklės – nemiegoti kartu per pirmą pasimatymą.

„Esu labai išranki. Vyras iki sekso tau padovanos daugiau daiktų, nes norės padaryti įspūdį ir pasiguldyti į lovą. Bet nemiegu su niekuo, su kuo nenoriu. Turiu jausti seksualinę trauką ir net tada viskas priklauso nuo manęs. Todėl taip mėgstu savo darbą. Bosas – tai aš.

Susitikimuose yra pasitaikę ir daug už mane vyresnių vyrų, bet tais atvejais žiūrėdavau į juos tik kaip į draugus. Dauguma vyresnių tiesiog nori kompanijos, kažko, kas juos išklausytų“, – pasakojo studentė.

Nori „Gucci“?

Nors aplinkiniai merginos darbą vertina neigiamai, ji pati jį dievina bei pripažįsta, kad būtent dėl darbo įgijo pasitikėjimo savimi ir išmoko bendrauti su įvairiais žmonėmis.

„Toks darbas gali padėti žmonėms susimokėti už studijas, gali pagelbėti norint įsigyti namą ar firminį drabužį. Nesiruošiu teisti tų, kurie nori gyventi prabangiai.

Kai kurie žmonės turi tiek daug pinigų ir nežino, ką su jais daryti. Tad jeigu nori dalintis su kitais – kodėl ne?

Viską, ko kada nors norėjau, man nupirko. Visada gaunu pinigų tam, ko noriu, ir dar daugiau“, – džiaugėsi Clover.

Jos teigimu, buvimas „cukrine“ mergaite padėjo jai įgyti pasitikėjimo savimi ir praplėtė požiūrį į pasaulį.

„Jaučiuosi labiau pasitikinti savimi, esu labiau pasiruošusi įvairioms situacijoms. Labai daug išmokau iš vyresnių žmonių. Kai kurios moterys labai jaudinasi dėl savo išvaizdos. Dėl medijų išpūsto burbulo jos galvoja, kad turi atrodyti pagal standartus, prisipučia lūpas, krūtinę.

Bet aš neatrodau kaip pripūsta lėlė, o vyrams vis tiek patinku. Labai gerai yra pamatyti, kad pasaulis ne visai toks, koks manei anksčiau. Neturi atrodyti kaip lėlė, kad sulauktum dėmesio ar taptum verta meilės“, – įkvėpimu dalijosi mergina.

Viskas iš pavydo

Clover kilusi iš mažo miestelio. Pasak jos, akis ir požiūrį atvėrė prabangios kelionės, į kurias išvyko tapusi „cukrine“ mergaite. Kelionėse, aišku, viską apmokėdavo vyrai.

„Visos kelionės, kuriose esu buvusi, nupirktos „cukrinių tėtukų“. O keliavau tikrai daug!“ – pridūrė studentė.

Jos teigimu, žmonės neigiamai žiūri į „cukrines“ mergaites iš pavydo.

„Jie pavydi, nes patys negali to daryti. Dauguma komentuoja anonimiškai ir niekada nedrįstų parodyti savo veido. O kiti – tiesiog nelaimingi.

Jeigu jie turi tiek laiko, kad švaistytų jį komentarų rašymui ir apkalbinėjimui, tikriausiai jų gyvenimai nesiklosto taip jau puikiai“, – įsitikinusi Clover.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.