Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Moterų seksualinės fantazijos: apie ką jos svajoja

Moterys, kaip ir vyrai, fantazuoja apie seksą. Fantazijos, kaip ir sapnai, duoda raktą į asmens seksualumą. Ką iš tiesų pasako apie moterį jos seksualinės fantazijos?

 Raištis ant akių imituoja sapno situaciją.<br> 123rf nuotr.
 Raištis ant akių imituoja sapno situaciją.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 12, 2020, 9:07 PM

Gamtoje

Moterims būdinga fiziškai susijaudinus jausti artumą gamtai. Tai sugrąžina mus į pirmapradę dviejų žmonių santykių esmę, leidžia pajusti ypatingą vienovę su partneriu ir susiliejimą su pasauliu. Su tuo susiję ir fantazijos apie kosminį orgazmą, kuris leidžia peržengti žmogiškas ribas.

Viešoje vietoje

Taip gali reikštis ekstremalių išgyvenimų, draudimų peržengimo siekis arba noras įveikti nuobodulį ir rutiną realiuose santykiuose. Pavojus sustiprina susijaudinimą ir pojūčius daro ypač įsimenančius. Tokia situacija moterį sugrąžina į jaunystę, kai aistra apimdavo netikėtai ir seksas įvykdavo „netinkamose“ vietose ir sąlygose.

Su moterimi

Tai gali liudyti glamonių troškimą, nes moterys labiau linkusios domėtis tuo, kas teikia partnerei malonumą, jos ilgai ir labai švelniai glamonėja viena kitą. O ir savo norus išsakyti kitai moteriai dažnai paprasčiau, nei vyrui.

Trise

Seksas su dviem vyrais reiškia beribų moters geismą. Visas moters erogenines zonas sudėtinga stimuliuoti vienu metu, todėl du vyrai – dvigubai daugiau malonumo. Arba jo gali turėti tokius skirtingus troškimus, kad vienas vyras nesugeba jų įgyvendinti.

Kunilingas

Šioje scenoje, be abejo, yra noro dominuoti prieš partnerį ir susijaudinimo, kurį kelia pažeistas tabu. Oralinis seksas, kuriame dalyvauja skonis, regėjimas ir uoslė – maksimalaus moters atvirumo, jos pasitikėjimo partneriu ženklas. Svajodama apie kunilingą moteris svajoja apie vyrą altruistą, gebantį suteikti jai malonumą ir iš to patirti pasitenkinimą.

Išprievartavimo imitacija

Grubus seksas, vyro dominavimas prieš moterį, grupinis seksas padeda moteriai pajusti aštrų susijaudinimą „objekto“ vaidmenyje. Tai būdas įsitvirtinti savo moteriškame, „pasyviame“ vaidmenyje: prievarta nuima nuo moters atsakomybę už patiriamą malonumą ir išlaisvina nuo kaltės jausmo.

Užrištomis akimis

Svarbiausia čia – išlaisvinti fantaziją. Galima visiškai susitelkti į pojūčius, prigalvoti detales ar pažįstamą situaciją pajusti kaip naują, neįprastą. Raištis ant akių imituoja sapno situaciją, todėl greičiau ateina atsipalaidavimas, nebesvarbi savo išvaizda, lengviau įsivaizduoti idealų partnerį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.