Maisto inovacijos jau rytoj laidoje “INOprogresas”

Virtuvė – neatsiejama kasdienio mūsų gyvenimo palydovė. Čia mes stiprinamės rytais ir lepiname save vakarais. Šiandien didžiulė maisto pasiūla priverčia stabtelti ir apsvarstyti, kokiais produktais turėtume puoselėti savo kūną ir ko reikėtų atsisakyti.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2017, 3:05 PM

„Neįprasti“, „stebinantys“, „inovatyvūs“, „ekologiški“ ir „gyvybiškai svarbūs“. Tai – tik keli žodžiai, apibūdinantys pažangiausias pastarųjų metų maisto sektoriaus technologijas. Nieko nuostabaus, kad jaučiame poreikį išbandyti naujus dar neragautus gaminius ar tiesiog susipažinę su jų sudėtimi pasirinkti naudingiausius mūsų organizmui produktus.

Šiandien bendradarbiaudami su mokslininkais Lietuvos maisto pramonės atstovai kuria ir diegia unikalius maisto produktus ir papildus, kurie prisideda prie geresnės vartotojų savijautos ar tiesiog malšina jų smalsumą naujiems potyriams.

Apie pažangiausias lietuviškas maisto inovacijas įtraukiančioje laidoje „INOprogresas“ jau šį šeštadienį rugsėjo 30 d. 18:00 tik per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.