Balsavimas: išrinkite jums labiausiai patikusią lietuvių sukurtą biotechnologijų inovaciją!

Prasideda aštuntosios laidos „INOprogresas“ balsavimas renkant biotechnologijų inovaciją, vertą papulti į finalą. Įmonės Lietuvoje kuria naujus produktus ir paslaugas, susijusias su biotechnologijomis.

Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 6, 2017, 10:40 AM, atnaujinta Nov 7, 2017, 11:15 AM

Pagrindinis jų tikslas – puoselėti mus supančią gamtą ir gerinti kiekvieno mūsų gyvenimą. Laidoje jums buvo pristatytos 3 komandos. Nepaisant to, kad kiekvienos jų darbas svarbus ir atsakingas, į finalą pateks tik viena!

Kviečiame balsuoti už labiausiai patikusią laidos komandą.

Balsavimas vyks visą savaitę – nuo lapkričio 6 d. iki 10 d.

Prisiminkime aštuntosios laidos inovacijas.

Pirmoji komanda gamina ir vysto mielėse susintetintų virusinių nukleokapsidžių baltymus, kurie skirti ligų diagnostikai ir naujų vaistų kūrimui. Šių kandidatų į finalą teigimu, baltymai, kuriuos jie aptiko, pakankamai gerai sekretuojasi žmonių mielių ląstelėse. Todėl tai – puiki galimybė sukurti vaistinius preparatus įvairioms ligoms, pvz., skirtingoms vėžio formoms, sutrikimams ar žaizdoms. Taigi į žmogaus organizmą įvedant trūkstamą baltymą galima efektingai gydyti didžiąją dalį ligų ir net nerimą. Tai – visiškai nauja kryptis, ateityje žadanti labai daug pokyčių.

Antroji komanda kuria unikalius maisto papildus siekiant išskirti ir atrasti beta gliukanus, teigiamai veikiančius žmogaus centrinę nervų sistemą bei padedančius gintis nuo bakterijų, virusų ir navikinių ląstelių. Šio preparato pagalba ne tik užkertamas kelias įvairių ligų atsiradimui, bet ir suteikiama galimybė pasveikti nuo kamuojančių ligų. Tai – preparatas, kuris ir stiprina imuninę sistemą, ir provokuoja gintis patį organizmą.

Trečioji dėl kelialapio į finalą kovojanti komanda kuria mažai analogų pasaulyje turinčias aukštos kokybės natūralias valymo priemones su įkapsuliuotais probiotikais. Valymo priemonėse esančios probiotinės bakterijos atkuria natūralų mikrobiologinį balansą ir sukuria žmogui palankią mikrobiologinę aplinką, kuri saugo nuo patogeninių bakterijų poveikio. Šiuo metu komanda turi 3 jau išgrynintus produktus: koncentruotą skalbiklį, indų ploviklį ir įvairių paviršių valiklį. Jie efektyvūs, saugūs, natūralūs ir visiškai nekenksmingi žmogui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.