Balsavimas: išrinkite labiausiai Jums patikusią medicinos inovaciją!

Prasideda antros laidos „INO progresas“ balsavimas išrenkant, Jūsų nuomone, pažangiausią medicinos inovaciją!

Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 25, 2017, 9:25 AM, atnaujinta Nov 7, 2017, 11:09 AM

Glaudžiai bendradarbiaudami su medicinos srities mokslininkais mūsų šalies verslininkai stebina pasaulį kasdienybę gerinančiomis, gijimo procesą palengvinančiomis ar riziką susirgti įvairiomis ligomis mažinančiomis inovacijomis ir gydymo metodais.

Visi antrosios laidos dalyviai prisideda prie geresnės mūsų savijautos ir būsenos. Balsuodami žiūrovai patys išrinks vieną iš trijų medicinos inovacijų, toliau galėsiančią rungtis finalinėje kovoje.

Kviečiame balsuoti už labiausiai patikusį antrosios laidos dalyvį. Balsavimas vyks visą savaitę – nuo rugsėjo 25 d. iki rugsėjo 29 d.

Prisiminkime antrosios laidos inovacijas:

Unikalios patentuotos konstrukcijos nepusiausviras (nestabilus) irklavimo treniruoklis. Jis apima irklavimui būdingą treniruotės visapusiškumą (jėgos ir ištvermės arba širdies-kraujagyslių sistemos lavinimą) ir nepusiausviro treniravimosi teikiamus privalumus.

 

Įtvaras  skirtas įmobilizuoti lūžusias galūnes. Jis leidžia atlikti reabilitaciją nenuėmus įtvaro. Įtvaras ne tik pakeičia įprastus įtvarus, bet ir yra gipso alternatyva. Jo gamybos metu skenuojami biometriniai paciento duomenys taip nustatant ir projektuojant 3D spausdintuvu gaminamo įtvaro matmenis.

 

Lietuvos inžinierių sukurtas, sertifikuotas (CE) ir puikių daktarų atsiliepimų sulaukiantis danties šaknies kanalo gylio matuoklis. Ši inovacija leidžia užtikrinti patikimą ir ilgalaikį danties šaknies gydymą ir, svarbiausia, sudaro galimybę išsaugoti dantį.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.