„Teo LT“ televizijos ir interneto klientams žada naujovių

Naudoti vieną prekės ženklą nusprendusi kompanija „Teo LT“ savo klientams žada naujovių. Labiausiai jas pajaus užsisakę interaktyviosios televizijos bei interneto paslaugas.

„Teo LT“ vadovas K.Šliužas pastebi, kad vartotojų poreikiai keičiasi ir jie vis dažniau pageidauja gauti sau pritaikytą, individualų turinį.<br>„Teo LT“ nuotr.
„Teo LT“ vadovas K.Šliužas pastebi, kad vartotojų poreikiai keičiasi ir jie vis dažniau pageidauja gauti sau pritaikytą, individualų turinį.<br>„Teo LT“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2014, 1:20 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:32 PM

Penktadienį bendrovė pranešė, kad nuo kovo 5 dienos klientai, žiūrintys interaktyviąją TV, matys visiškai naują meniu, kuris bus patogesnis ir paprastesnis. Taip pat bus pasiūlyta naujovė – galimybė kontroliuoti vaikų prie televizoriaus praleidžiamą laiką.

Netolimoje ateityje išmanioji televizija bus papildyta galimybe jungtis prie failų talpyklos internete „Saugykla“. Klientai TV ekrane galės peržiūrėti virtualioje failų saugykloje turimus vaizdo įrašus, fotografijų archyvą.

„Pastebime, kad žmonės jau labai aktyviai taiko pažangiausias TV ir interneto naujoves savo kasdieniame gyvenime. Sieksime, kad mūsų klientai šias technologijas valdytų intuityviai, lengvai ir patogiai“, – sakė „Teo LT“ generalinis direktorius Kęstutis Šliužas.

Kompanijos Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovas Nerijus Ivanauskas pridūrė, kad naujoji platforma buvo vystoma daugiau nei metus. Buvo paruoštos net 29 programinės įrangos versijos, kol galiausiai išrinkta viena.

„Nuo šiol suteiksime vieną mygtuką, kuris parodys visas reikalingas funkcijas, kurios vartotojui būtų patogios. Tai iš esmės supaprastina vartotojo patirtį, – sakė N.Ivanauskas. – Kitas dalykas: vartotojams reikia asmeninio turinio. Todėl nuo šiol įvedame mėgstamų kanalų, laidų kategorijas, kurias vartotojas galės susidėti taip, kaip jam patinka ir patogia forma matyti tik tai, kas yra jo.“

„Teo LT“ atstovai pastebėjo, kad klientai vis aktyviau naudojasi naujomis paslaugomis. Pernai vien TV įrašų peržiūrų padaugėjo 2,3 karto. TV įrašais, galimybe prasidėjusią laidą žiūrėti nuo pradžių, „YouTube“ ir kitomis naujovėmis dabar nuolat naudojasi maždaug kas antras (45 proc.) interaktyviosios TEO TV žiūrovas.

Bendrovės ekspertai prognozuoja, kad įdiegus naująjį išmaniosios TV meniu, tokių klientų dalis per dvejus metus išaugs 1,8 karto, iki 80 procentų.

Nuo balandžio mėnesio daliai kompanijos klientų didės interneto sparta, o į vidutinės ir didžiausios interneto spartos paslaugų krepšelius bus įtraukiama daugiau papildomų paslaugų. Interneto paslaugų krepšelius papildys „TEO Wi-Fi“, „Saugyklos“, ir „Interneto apsaugos“ paslaugos, kuriomis klientai galės naudotis be papildomų mokesčių. Šios siūlomos papildomos vertės paslaugos klientams bus teikiamos priklausomai nuo jų pasirinkto mokėjimo plano. Esamos interneto planų kainos nesikeis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.