Užsieniečiams Baltijos šalyse siūlys pigesnį mobilųjį internetą

Mobiliųjų programėlių bendrovės „Getjar“ įkūrėjas ir investuotojas Ilja Laursas nusprendė investuoti į pradedančiosios lietuvių bendrovės „Cheap Data Communications“ sukurtą sprendimą, leidžiantį užsienyje pigiau naudotis mobiliaisiais duomenimis, rašo dienraštis „Verslo žinios“.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-04-09 12:08, atnaujinta 2018-02-14 18:59

„Ruošiamės produktą paleisti Baltijos šalyse, po kelių savaičių jis jau turėtų veikti. Tikimės, kad sėkmingai jį pristatę galėsime plėstis“, – sakė I.Laursas ir užsiminė, kad „Cheap Data Communications“ derasi su bent 70-ia užsienio mobiliojo ryšio operatorių.

Pradedančioji įmonė pasirašė susitarimą tik su keliais užsienio operatoriais, kurių klientams, keliaujantiems į Lietuvą, Latviją ar Estiją, bus galima išmėginti pigesnį mobilųjį internetą. Lietuvoje prie iniciatyvos prisijungė „Bitė Lietuva“, o kas leis naudotis pigesniu mobiliuoju internetu kitose Baltijos šalyse, I.Laursas neatskleidžia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.