Prasideda! Technologijų progreso dalyviai renkasi į „Login“

Sostinės „Litexpo“ parodų centras ketvirtadienį tapo traukos centru visų, kurie domisi naujausiomis technologijomis, internetu ir progresu. Čia prasidėjo didžiausia Baltijos šalyse progreso konferencija „Login“.

Dvi dienas truksiančioje konferencijoje „Login“ dalyvaus daugiau nei 130 pranešėjų iš viso pasaulio.
Dvi dienas truksiančioje konferencijoje „Login“ dalyvaus daugiau nei 130 pranešėjų iš viso pasaulio.
Daugiau nuotraukų (1)

Gediminas Gasiulis

Apr 10, 2014, 10:58 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 6:30 PM

„Mes pradėjome nuo 150 tinklaraštininkų konferencijos, o dabar, praėjus aštuoneriems metams, turime keliasdešimt kartų didesnį renginį, konferenciją, kuri yra pasaulinio lygio, globalus renginys ir tuo mes labai džiaugiamės“, – sakė renginio sumanytojas Arnoldas Rogoznyj.

Anot jo, organizatoriams teko gerokai pasukti galvą, kol išrinko šių metų konferencijos temą: „Internetas tapo neišvengiamu dalyku, įaugo į mūsų kraują. Internetas yra viskas. Todėl ir pasirinkome šią temą – internetas yra viskas, arba „Internet of everything“. Tai yra pasaulinė tendencija: internetas, prie kurio jungiasi ne tik žmonės, bet ir daiktai, procesai ir visa kita.“

Dvi dienas truksiančioje konferencijoje dalyvaus daugiau nei 130 pranešėjų iš viso pasaulio. Ko gero, laukiamiausias šių metų pranešėjas – mobiliojo telefono išradėjas ir belaidės komunikacijos pionierius Martinas Cooperis – savo kalbą sakys penktadienį.

Taip pat konferencijoje bus galima sutikti septyniolikmetį Jacką Andraką, kuris būdamas vos 15-os sukūrė patikimą būdą nustatyti vėžį ankstyvoje stadijoje, Matsą Perssoną, skaitysiantį pranešimą apie interneto variklį, 3D specialistą Chadą Crittendeną, „Paypal“ atstovą Corrado Tomassoni, „Bitcoin Foundation“ vykdomąjį direktorių Joną Matonį ir kitus – iš viso 63 pranešėjus iš užsienio ir tiek pat iš Lietuvos.

„Login“ direktorė Ieva Dirvonskaitė pastebėjo, kad šiais metais konferencijos lankytojai galės ne tik pasiklausyti įvairiausių sričių pranešimų, bet ir susipažinti su mūsų šalies startuoliais, žaidimų kūrėjais.

Startuoliams skirtą renginį sudaro keturios dalys: paroda, verslo pristatymo konkursas, konferencija ir susitikimai su užsienio investuotojais akis į akį. „Net 54 komandos iš Lietuvos, Latvijos, Baltarusijos ir Lenkijos renginyje pristatys savo idėjas. Kažkuriai gali pasisekti taip, kad apie ją netrukus bus plačiai kalbama“, – sakė „Versli Lietuva“ generalinis direktorius Mantas Nocius.

Tiesioginę renginio transliaciją galite žiūrėti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.