„Apple“ pasišaipė iš savo konferencijos dalyvių

Ar dalyvautumėte renginyje, kurio bilietas kainuoja 1,6 tūkst. dolerių (4 tūkst. Lt), o programa – nežinoma? Maža to, likus mažiau nei dviem savaitėms, lyg pasityčiojant iš būsimų dalyvių, jiems išplatinama pašaipi programos versija, skelbia Arstechnica.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 21, 2014, 11:54 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:10 PM

Taip elgiasi technologijų milžinė „Apple“, birželio 2 dieną surengsianti kasmetinę programuotojų konferenciją „Worldwide Developers Conference“ (WWDC).

Šiandien kompanija atnaujino oficialią renginio programėlę ir pateikė daugiau detalių apie būsimą konferenciją. Tačiau programą norėjusiems sužinoti dalyviams teko nusivilti: vietoje svarbiausių kalbėtojų ir temų jiems buvo pateikta šūsnis kliedesių, taip pabrėžiant tariamą informacijos slaptumą.

Įdomiausios programos dalys pavadintos tokiais nieko nesakančiais teiginiais, kaip „Vis dar paslaptis“, „Nesakysime“, „Jums teks dar šiek tiek palaukti“, „Jokių komentarų“, „Ššš, dar negalime pasakyti“, „Šis užantspauduotas“ ir pan.

Panašu, kad tikroji programa bus atskleista tik renginiui prasidėjus, po pagrindinio pranešimo, kuriame, tikimasi, bus pademonstruotos būsimų operacinių sistemų „iOS 8“ ir „OS X 10.10“ naujovės bei kitų kompanijos programėlių, paslaugų ar techninės įrangos patobulinimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.