Ir „Tele2“ nebesislepia prekiaujantys „iPhone 6“

Kol oficialusis „iPhone“ pardavėjas, „Omnitel“, laukia paskutinės spalio dienos, kuomet su „Apple“ leidimu pradės prekybą naujaisiais „iPhone 6“ Lietuvoje, viešą prekybą šiais telefonais trečiadienį pradėjo ne tik „Bitė Lietuva“, bet ir „Tele2“.

Bent kol kas „Tele2“ klientai „iPhone 6“ galės įsigyti tik internetu – salonuose šie telefonai nebus eksponuojami.
Bent kol kas „Tele2“ klientai „iPhone 6“ galės įsigyti tik internetu – salonuose šie telefonai nebus eksponuojami.
Daugiau nuotraukų (1)

Gediminas Gasiulis

Oct 15, 2014, 5:48 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 4:41 AM

Iki šiol viešai „Apple“ telefonų pirkti nesiūlęs operatorius nusprendė pakeisti taktiką: „Tele2“ interneto parduotuvėje atsirado skelbimas, kuriame pateikiamas trumpas įrenginio aprašymas, techninės detalės ir informacija, kaip bei kur jį galima įsigyti.

„Ir ankstesnį „iPhone 5S“ mes parduodavome klientams pagal užsakymą. Naujuoju modeliu prekiaujame interneto parduotuvėje. Mes esame Europos Sąjungoje, čia yra vieninga rinka, todėl galime pardavinėti įrenginius, nors nesame oficialus, įgaliotas „Apple“ atstovas Lietuvoje. Telefonais prekiaujame legaliai, jiems galioja garantinis aptarnavimas, tiesiog neturime sutarties su „Apple“, – aiškino „Tele2“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Andrius Baranauskas. Beje, Švedijos „Tele2“ padalinys turi sutartį su „Apple“.

Kai kurios interneto parduotuvės 16 GB „iPhone 6“ modelį šiuo metu siūlo įsigyti už maždaug 2,8 tūkst. Lt, „Bitėje“ jis kainuoja 3,2 tūkst. Lt, o „Tele2“ kaina yra gerokai didesnė – 3,5 tūkst. Lt (mokant visą sumą iškart). Ar šis operatorius nebesiekia pateisinti savo šūkio? „Kuomet ji buvo nustatyta, konkurentai dar neskelbė savo kainos. Per šią savaitę mes ją peržiūrėsime, tikimės, kad galėsime pasiūlyti geriausią kainą“, – užsiminė A.Baranauskas.

Jis pridūrė, kad įsigyjant įrenginį išsimokėtinai, pasirinkus pokalbių planą, jo kaina yra kur kas mažesnė. 

Kokį kiekį šių įrenginių „Tele2“ turi sandėliuose neatskleidžiama. Tačiau, bent kol kas, juos bus galima įsigyti tik internetu – salonuose šie telefonai nebus eksponuojami.

Primename, kad „Omnitel“ antradienį patvirtino, jog „iPhone 6“ prekybą pradės spalio 31 dieną. Daugiau nei mėnesį leidimo prekiauti telefonais laukiančios kompanijos atstovai užsiminė, kad nėra patenkinti „Apple“ politika. „Dedame ir dėsime visas pastangas, kad „Apple“ pakeistų tiekimo politiką ir kad Rytų Europos valstybėms būtų suteiktas aukštesnis tiekimo prioritetas“, – sakė „Omnitel“ viceprezidentė privatiems klientams Lina Galatiltė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.