Patarimus verslui dalins remdamiesi „Twitter“ narių čiulbėjimais

IBM ir „Twitter“ paskelbė apie partnerystę, kuri įmonėms ir organizacijoms padės geriau suprasti savo klientų poreikius ir tendencijas rinkose.

„Twitter“ naudotojų nuomonės ir emocijos leidžia patikrinti prielaidas apie valiutų kursų, biržų indeksų pokyčius, polinkius pirkti vieną ar kitą gaminį.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
„Twitter“ naudotojų nuomonės ir emocijos leidžia patikrinti prielaidas apie valiutų kursų, biržų indeksų pokyčius, polinkius pirkti vieną ar kitą gaminį.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2014, 11:52 AM, atnaujinta Jan 23, 2018, 11:41 PM

Susitarimas leis jungti „Twitter“ duomenis su IBM debesų analitikos įrankiais, klientų komunikavimo platformomis ir konsultacinėmis paslaugomis.

„Twitter“ suteikia naują galingą objektyvą, per kurį galima stebėti pasaulį. Tai ir platforma šimtams milijonų vartotojų, ir verslo specialistų, ir tendencijų sintezės priemonė“, – sakė Ginni Rometty, IBM valdybos pirmininkė ir prezidentė.

„Twitter“ generalinio direktoriaus Dicko Costolo teigimu, šis bendradarbiavimas pakeis tai, kaip priimami verslo sprendimai – nuo to, kaip galima pastebėti iškylančias rinkos galimybes, iki geresnio santykio su klientais, partneriais ir darbuotojais.

IBM ir „Twitter“ partnerystė leis papildyti esamus įmonių duomenų šaltinius. Pavyzdžiui, socialinių tinklų ir įmonių duomenų integracija gali padėti paspartinti naujų gaminių kūrimą, numatyti ilgalaikes tendencijas arba tiksliai prognozuoti poreikius remiantis realaus laiko situacijomis, pavyzdžiui, orų prognoze.

„Twitter“ naudotojų nuomonės ir emocijos leidžia patikrinti prielaidas apie valiutų kursų, biržų indeksų pokyčius, polinkius pirkti vieną ar kitą gaminį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.