„CES 2015“: technikos naujovės, kurios atims amą

Las Vegase (JAV, Nevados valstija) vykstančios buitinės technikos ir elektronikos parodos „Consumer Electronics Show 2015“ („CES 2015“) lankytojai gali išvysti naujoves, kurios jau netrukus pasirodys parduotuvių lentynose. Šįmet parodoje netrūksta ne tik reikalingų, įdomių gaminių, bet ir keistenybių.

Įtampą mažinantis prietaisas „Melomind“ naudotoją nuramina vos per keliolika minučių. Tiesa, jo pirkimo čekis ne toks malonus: 300 dolerių.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Įtampą mažinantis prietaisas „Melomind“ naudotoją nuramina vos per keliolika minučių. Tiesa, jo pirkimo čekis ne toks malonus: 300 dolerių.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 5, 2015, 8:07 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 11:02 PM

Nuotoliniu būdu valdoma durų spyna, maisto spausdintuvas, išmanusis diržas, pirštų judesius fiksuojantis kompiuterinės pelės pakaitalas, kūdikio maitinimosi įpročius stebintis butelis, vaikus sekantis laikrodis, krėslas-treniruoklis... Tai – tik keletas inovacijų, kurios pristatomos „CES 2015“.

Daiktų interneto tendencija sulaukia vis didesnio dėmesio – prie interneto jungiami įvairiausi buities įrenginiai, nuo kavinuko iki skalbyklės. Ir nors, kaip kasmet, gamintojai demonstruoja naujus televizorius, tradiciniai jų žiūrėjimo įpročiai keičiasi – žmonės turinį gauna internetu.

Niekur nedingo ir dėvima elektronika: šįmet kaip niekada gausu įvairiausių išmaniųjų laikrodžių ir apyrankių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.