Popiežius prisipažino nemokantis naudotis kompiuteriu

Popiežius Pranciškus, kuris internetą yra pavadinęs „Dievo dovana“, ketvirtadienį per internetinę vaizdo kamerą vienai smalsiai mergaitei prisipažino, kad yra visiškas nevykėlis kalbant apie technologijas ir nežino, kaip naudotis kompiuteriu.

Popiežius Pranciškus prisipažino, kad nežino, kaip naudotis kompiuteriu.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Popiežius Pranciškus prisipažino, kad nežino, kaip naudotis kompiuteriu.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2015-02-06 13:46, atnaujinta 2018-01-13 22:41

Alicia iš Ispanijos per pasaulinį „Google Hangout“ vaikams su specialiais poreikiais paklausė popiežiaus, ar jam patinka fotografuoti ir perkelti nuotraukas į savo kompiuterį.

„Turiu pasakyti tau teisybę. Aš visiškas nevykėlis su mašinomis“, – atsakė pontifikas. Jis pavartojo ispanišką žodį „tronco“, kuris reiškia medžio kamieną ir kuris paprastoje kalboje yra vartojamas labai nevikriam ar ko nors visiškai neišmanančiam žmogui apibūdinti.

„Nesugebu naudotis kompiuteriais, – juokdamasis pasakė 78 metų popiežius, kuris yra argentinietis. – Kaip nepatogu, ar ne?“

Pernai Pranciškus savo žinioje dėl komunikacijų sakė, kad internetas yra Dievo dovana, kuri gali padėti suvienyti žmones, bet taip pat perspėjo šeimas išjungti savo išmaniuosius telefonus ir daugiau kalbėtis vieniems su kitais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.