„Spotify“ paskelbė tinkamiausių seksui dainų sąrašą

Štai jums dar vienas internetu transliuojamos muzikos ir asmeninių grojaraščių privalumas. „Spotify“ išnagrinėjo 2,5 mln. grojaraščių, kuriuos vartotojai sudarė specialiai seksui ir paskelbė ką atrado. Et, geri laikai atėjo – nebereikia ne tik viską metus bėgti prie užstrigusios plokštelės, bet ir kankintis spėliojant ar nesuklydai parinkdamas romantišką foną. Ramiai atsiduodi milijonų geriau patyrusių skoniui, o jei kas bus ne taip, bent turėsi ką kaltinti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2015, 10:32 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 4:22 AM

„The Gardian“ pranešė, kad „Spotify“ yra bent 2,5 mln. grojaraščių, skirtų muzikai, kuri skamba sekso metu. Ir tik nereikia piktintis žmonių ištvirkimu – grojaraščių žymimų nuoroda „meilė“ yra bent 28 mln., tad apie dešimtkart daugiau. Taigi, ne viskas dar žmonijai prarasta.

Tiesa, daugelis kažkodėl įsivaizduoja, kad „meilei“ labiausiai tinka Miley Cyrus, Beyonce ir Justino Timberlake dainos, tad gal grįžkime prie to kas tikrai įdomu. Taigi – seksas.

Anot muzikos siuntimo paslaugos tiekėjo „Spotify" tikri karštų lovų valdovai yra nepriklausomo roko grupė „The XX“. 2009 m. išleisto debiutinio jų albumo daina „Intro“ pateko į absoliučią daugumą nuoroda „seksui“ pažymėtų grojaraščių.

Gal ir abejotina garbė būti prakaituotų paklodžių valdovais tuo metu, kai vieninteliai klausytojai turi kur kas rimtesnių reikalų, negu įsijausti į jūsų kūrybos niuansus, tačiau populiarumui į dantis nežiūri. Ypač, jei populiarumas ištinka grupę apie kurią daugelis lietuvių nė girdėję nėra.

Daugelis geriausių sekso dainų sąraše atsidūrusių atlikėjų nėra taip jau plačiai žinomi. „Hozier“ daina „From Eden“, „The1975“ daina „Menswear“, „Chet Faker“ daina „Talk is Cheap“. Žodžiu, jei įdomu geriausių iš geriausią sąrašą „Spotify“ patalpino čia. O tiems, kam neįdomu (et, keistuoliai) pranešime, kad žinomiausia daina sąraše yra „Coldplay“ atliekama „Magic“.

Pripažindami, kad toks sąrašėlis tokia proga yra gryniausias reklaminis „Spotify" triukas, vis dėlto galime pasidžiaugti, kad tyrimas atskleidė ir prasmingų duomenų. Pavyzdžiui tai, kad vyrai labiau linkę kurti seksui skirtų dainų grojaraščius negu moterys. Kaip netikėta!

O išties netikėta, kad moterys nuo vyrų beveik neatsilieka. Vyrai sukūrė 56 proc. grojaraščių seksui, o moterys – 44 proc.

Taigi, sveikiname visus su Valentino diena ir primename – geram šokėjui ir telefono skambutis yra uždeganti muzika, o virtualiam seksui jokių grojaraščių nė nereikia. Todėl skambučius ir užtildėme, o virtualios realybės akinius paslėpėme – tegul valdo grojaraštis „meilė“..

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.