Lietuvoje jau galima įsigyti „Apple Watch“

Balandžio pabaigoje Vakarų šalyse pristatytus ypatingo populiarumo susilaukusius išmaniuosius „Apple Watch“ laikrodžius jau galima įsigyti ir Lietuvoje.

„Apple Watch“ jau galima įsigyti ir Lietuvoje.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
„Apple Watch“ jau galima įsigyti ir Lietuvoje.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 15, 2015, 5:16 PM, atnaujinta Jan 3, 2018, 3:46 PM

Jais prekiauja mobiliojo ryšio operatoriai „Omnitel“ ir „Bitė Lietuva“.

Nuo šiandien norintieji įsigyti „Apple Watch Sport“ su aliuminio korpusu tai galės padaryti „Omnitel“ interneto parduotuvėje. Tie, kuriems iš pradžių norėsis apžiūrėti ir pasimatuoti šį įrenginį, nuo antradienio bus laukiami bendrovės salonuose Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos „Akropoliuose“ bei „Panoramoje“. Šis operatorius laikrodžius pardavinės po 499 eurus.

„Dėl milžiniškos „Apple Watch“ paklausos visame pasaulyje, į Lietuvą atvežamų įrenginių kiekis yra itin ribotas. Nepaisant to, užtikriname galimybę didžiausiems šio išmaniojo pagalbininko gerbėjams jį įsigyti tiesiog dabar“, – sakė „Omnitel“ Verslo vystymo skyriaus privatiems klientams vadovas Povilas Dapkevičius.

„Apple Watch“ nuo pirmadienio bus galima įsigyti ir „Bitė Lietuva“ salone Vilniaus „Akropolyje“, o vėliau – ir didžiuosiuose šios kompanijos salonuose sostinės, Kauno ir Klaipėdos „Akropoliuose“.

Bendrovė planuoja prekiauti trijų spalvų (baltos, mėlynos ir žalios) „Apple Watch Sport“ modelio išmaniaisiais laikrodžiais. Pirmiesiems 10 klientų, panorusiems įsigyti išmanųjį laikrodį, bus pritaikyta ypatinga kaina – 459 eurai. „Bitės“ rinkodaros direktorius Pranas Kuisys, pasinaudodamas proga, „įkando“ konkurentui, primindamas, kad tai – ne pirmas kartas, kai oficialiam „Apple“ atstovui „Omnitel“ nepavyko užsitikrinti išskirtinumo.

„Pernai pirmieji iš mobiliojo ryšio operatorių pradėjome prekiauti „iPhone 6“ telefonais. Dabar pristatome tik praėjusio mėnesio pabaigoje pasirodžiusius išmaniuosius laikrodžius „Apple Watch“, kurie sulaukė išskirtinio dėmesio visame pasaulyje“, – sakė jis.

Pasak P.Kuisio, šis žingsnis – natūrali bendrovės strategijos tąsa klientams pasiūlyti daugiau išmaniųjų įrenginių ir priedų. 

JAV technologijų kompanijos „Apple“ išmanieji laikrodžiai išsiskiria ne tik novatorišku dizainu bei patvarumu – jie yra suderinami su daugeliu esamų ir būsimų išmaniųjų namų technologijų, su artimiausiais žmonėmis leidžia bendrauti be žodžių – tiesiog laikrodžiais perduodamais širdies dūžiais, nuolat stebi jūsų fizinį aktyvumą ir skatina judėti, atlieka kitas funkcijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.