„Tele2“ klientams pagaliau nebereikės mokėti brangiau

Mažomis kainomis dažnai besigiriantis operatorius „Tele2“ pagaliau sudarė galimybę mobiliojo interneto planą išeikvojusiems vartotojams užsisakyti papildomą duomenų kiekį ir išvengti XXI amžiuje sunkiai suvokiamo mokesčio už papildomus megabaitus.

Vartotojai galės rinktis: ar užsisakyti vienkartinį paketą, ar toliau mokėti už papildomą internetą senais tarifais, ar nesinaudoti internetu iki mėnesio pabaigos.<br>123rf nuotr.
Vartotojai galės rinktis: ar užsisakyti vienkartinį paketą, ar toliau mokėti už papildomą internetą senais tarifais, ar nesinaudoti internetu iki mėnesio pabaigos.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-19 12:51, atnaujinta 2017-11-27 23:05

Iki šiol naudojimasis mobiliuoju internetu pasibaigus užsakytam duomenų kiekiui „Tele2“ buvo apmokestinamas 14,5 euro cento (50 ct) už kiekvieną megabaitą.

Dabar, pasibaigus turimam mėnesio duomenų paketui, klientai gaus SMS žinutę su pasiūlymu užsisakyti papildomą paketą, kuris galios iki mėnesio pabaigos. Vienkartinį 100 MB duomenų paketą mėnesiui galima užsisakyti už 0,55 Eur, 500 MB – už 1,7 Eur, o 1 GB – už 3 Eur.

Taigi vartotojai galės rinktis: ar užsisakyti vienkartinį paketą, ar toliau mokėti už papildomą internetą senais tarifais, ar nesinaudoti internetu iki mėnesio pabaigos.

„Tele2“ klientai, kurie nėra užsisakę mėnesinio mobiliojo interneto paketo, jungdamiesi prie interneto bus iškart nukreipiami į puslapį Narsyk.tele2.lt, kur galės užsisakyti norimo dydžio vienkartinį duomenų paketą. To nepadarius, mobilusis internetas neveiks.

„Tele2“ naujovė pašalina riziką internetu pasinaudoti neplanuotai – pavyzdžiui, prie interneto prisijungus atnaujinimus siunčiančioms išmaniųjų telefonų programėlėms. Tai bus naudinga ir žmonėms, kurie internetu naudotis nenori.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.