Dėl „Apple Watch“ – triukšmo daugiau nei pirkėjų

Savaitgalį pirmąją užsakytų išmaniųjų laikrodžių „Apple Watch“ partiją išpardavusi „Omnitel“ pirmadienį jų parūpinti nebegalėjo. Ši diena turėjo atnešti šlovę konkurentei „Bitė Lietuva“, bet nieko stebuklingo neįvyko.

„Apple Watch“ sulaukė nemažo lietuvių susidomėjimo, bet perka juos tik pavieniai entuziastai.<br>T.Bauro nuotr.
„Apple Watch“ sulaukė nemažo lietuvių susidomėjimo, bet perka juos tik pavieniai entuziastai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gediminas Gasiulis

May 19, 2015, 5:40 PM, atnaujinta Nov 27, 2017, 9:29 PM

„Apple Watch“ sulaukė nemažo lietuvių susidomėjimo, bet perka juos tik pavieniai entuziastai. Per visą dieną „Bitės“ salone Vilniaus „Akropolyje“ buvo parduota tik 10 šių įrenginių.

Šiandien jų jau galima rasti ir kituose didžiausiuose „Bitės“ salonuose Kaune bei Klaipėdoje. Nors šis operatorius žadėjo tik pirmiems 10 klientų pritaikyti specialią kainą, 459 Eur, „akciją“ nuspręsta pratęsti – tokia kaina taikoma ir toliau. Anksčiau „Bitės“ atstovai teigė, kad kol kas turi per šimtą šių laikrodžių.

„Omnitel“ nei atsivežtų, nei parduotų įrenginių skaičiaus neatskleidžia. Tačiau šio operatoriaus atstovas spaudai Mindaugas Snicorius patikino, kad prekyba jais vėl tęsiasi – pirmadienį ją teko pristabdyti dėl prekių stygiaus, o dabar laikrodžių sandėlyje vėl yra. Tiesa, ši bendrovė užsakymus priima internetu, o didžiuosiuose jos salonuose laikrodžius galima tik apžiūrėti.

Išmanųjį laikrodį „Bluetooth“ ryšiu susiejus su „iPhone“ telefonu, juo galima skambinti ir priimti skambučius, gauti ir siųsti trumpąsias žinutes (t.y. naudoti jų šablonus), naršyti internete (patariama kartu nešiotis lupą), naudotis navigacija ir naudotis daugybės populiarių programėlių apkarpytomis versijomis.

Taip pat jis gali stebėti savininko pulsą (neveiks, jei ant rankos turite tatuiruotę), sveikatos būklę, skaičiuoti nubėgtus kilometrus ir sudegintas kalorijas, teikti patarimus dėl fizinio aktyvumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.