„Twitter“ plepių džiaugsmui neberibos tiesioginių žinučių ilgio

Faktas – lietuvį atvaryti į „Twitter“ netgi sunkiau, negu išvyti iš „Facebook“. Kodėl taip yra, niekas nežino, tačiau jei kaltas įgimtas lietuvio plepumas ir nenoras riboti savo minties skrydžio 140 ženklų, „Twitter“ turi mums gerą naujieną. Liepos mėnesį socialinį tinklą palieka ne tik generalinis direktorius Dickas Costolo, bet ir tiesioginių žinučių ilgio ribojimas.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

Jun 15, 2015, 1:46 PM, atnaujinta Nov 22, 2017, 8:57 AM

Tiesa, taisyklės, taikomos įprastai „Twitter“ žinutei, nekinta – jūsų „čirkštelėjims“ ir toliau turės apsiriboti 140 ženklų. Užtat siunčiamų tiesioginių žinučių ilgis nuo liepos mėnesio galės siekti net 10 tūkst. ženklų. Apie tai birželio 11 d. kompanija pranešė programėlių kūrėjams.

„Per pastaruosius metus daug padirbėjome, kad pagerintume tiesioginių žinučių funkciją, ateityje bus dar daugiau džiuginančių naujienų“, – sakė „Twitter“ produktų vadybininkas S. Agarwalas.

Šiais metais kompanija jau pristatė grupines tiesiogines žinutes, kai vartotojai gali bendrauti su grupe žmonių taip, lyg tai būtų asmeninis susirašinėjimas. Turinys tampa prieinamas tam tikram ratui, bet ne visiems. Be to, tokį pokalbį galima užmegzti su bet kuriuo savo sekėju, net jei tiesiogiai vienas kito nepažįstate.

O priimti tokią žinutę gali bet kuris vartotojas, net tas, kurie nėra jūsų sekėjas. Tereikia aktyvuoti šią funkciją „Twitter“ programėlėje savo nešiojamame įrenginyje.

Tam, kad tokios tiesioginės žinutės nevirstų erzinančiu reklamų srautu, „Twitter“ pristatė galimybę vartotojams dalytis blokuojamųjų paskyrų sąrašais. Taigi, jei jūsų draugas jau sukūrė tokių nepageidaujamų reklamuotojų sąrašą, galite tiesiog importuoti jį į savo paskyrą ir blokuoti visus iškart.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.