Dėl IT sistemų atnaujinimų neveiks „Swedbank“ paslaugos

Naktį iš antradienio į trečiadienį (rugsėjo 23 d.) „Swedbank“ planuoja vykdyti IT sistemų patikros ir atnaujinimo darbus. Dėl to rugsėjo 23 naktį nuo 00:30 val. iki 02:30 val. neveiks kai kurios banko teikiamos paslaugos.

IT sistemų atnaujinimo darbai atliekami naktį siekiant, kad paslaugų trikdžiai turėtų kuo mažiau įtakos banko klientams.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
IT sistemų atnaujinimo darbai atliekami naktį siekiant, kad paslaugų trikdžiai turėtų kuo mažiau įtakos banko klientams.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-09-21 16:16, atnaujinta 2017-10-14 17:30

Minėtomis valandomis neveiks „Swedbank“ interneto bankas (privatiems ir verslo klientams), „Swedbank“ grynuosius pinigus išduodantys ir priimantys bankomatai, banko išduotos mokėjimo kortelės ir banko aptarnaujami mokėjimo kortelių skaitytuvai.

IT sistemų atnaujinimo metu „Swedbank“ išduotomis kredito mokėjimo kortelėmis užsienio šalyse bus galima naudotis.

„Šie IT sistemų atnaujinimo darbai atliekami naktį siekiant, kad paslaugų trikdžiai turėtų kuo mažiau įtakos banko klientams. Bet kokiu atveju, iš anksto atsiprašome klientų už galimus nepatogumus“, – rašoma „Swedbank“ pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.