Pamatykite: mergina dėl naujo „iPhone“ gatvėje išsirengė nuogai

Naujo „iPhone“ reikalavusi kinė gatvėje išsirengė nuogai.<br>Kadras iš „YouTube“
Naujo „iPhone“ reikalavusi kinė gatvėje išsirengė nuogai.<br>Kadras iš „YouTube“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-09-30 17:09, atnaujinta 2017-10-12 15:45

Apple“ gerbėjai dėl naujų įrenginių pasiruošę imtis desperatiškų veiksmų. Tačiau šios kinės poelgis peržengia visas ribas.

Šis vaizdo įrašas buvo užfiksuotas šalia vieno prekybos centro Nankino mieste, Kinijoje. Vietos žiniasklaida skelbia, kad mergina reikalavo savo vaikiną nupirkti jai naują „iPhone“ telefoną.

Sulaukusi neigiamo atsakymo, ji prekybos centro prieigose ėmė nusirenginėti – ir, stebint šimtams pirkėjų, išsirengė visiškai nuogai.

Internete plintančiame vaizdo įraše matyti, kaip mergina nusimauna kelnes ir kelnaites, nusirengia marškinėlius ir nusisega liemenėlę – visus šiuos drabužius ji šūkaudama ant savo vaikino šveičia ant žemės.

Vyrukui viešas striptizas didelio įspūdžio nepadaro – jis nusisuka ir paeina į šalį. Tuomet kinė puola prie jo ir kelis sykius stumteli.

Kuo šis konfliktas baigėsi ir ar merginai pavyko įtikinti savo vaikiną, kad ji verta naujo „iPhone“, neaišku – vaizdo įrašas nutrūksta.

Vaizdo įrašas buvo užfiksuotas rugsėjo 18 dieną, o internete įkeltas rugsėjo 20-ąją. Nors kinų žiniasklaida nurodo, kad ginčas vyko dėl „iPhone 6S“, šis telefono modelis prekyboje pasirodė tik praėjusį penktadienį, rugsėjo 25 d., taigi vargu ar mergina užsigeidė būtent šio modelio.

Beje, internautai pateikė ir kitokių šio video paaiškinimų: esą mergina kaltina vaikiną išdavyste, arba ji gali būti prostitutė, negavusi atlygio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.