„Blizzard“ gerbėjams – išskirtinis savaitgalis

Skaitmenį kortų žaidimą „Hearthstone“ šiuo metu pasaulyje žaidžia daugiau nei 50 milijonų žaidėjų. Šis strateginis žaidimas yra ypač populiarus ir Lietuvoje. Šią vasarą pirmą kartą Lietuvoje organizuojamas oficialus žaidimo turnyras. Tačiau renginyje yra laukiami visi „Blizzard“ žaidimų gerbėjai, nes tuo pačiu metu bus organizuojamos ir kitos veiklos – stalo žaidimų vakaras, protų mūšis, „Hearthstone“ turnyras mėgėjams ir daugybė kitų atrakcijų.

Žaidimas „Hearthstone“ populiarus ne tik pasaulyje, bet ir Lietuvoje.<br>„Blizzard“ nuotr.
Žaidimas „Hearthstone“ populiarus ne tik pasaulyje, bet ir Lietuvoje.<br>„Blizzard“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 28, 2016, 1:30 PM, atnaujinta May 17, 2017, 1:45 PM

Rugpjūčio 12–14 dienomis Vilniuje vyksiančiame renginyje organizuojamas oficialus turnyras, kurio dalyviai varžysis dėl patekimo į „Hearthstone Championship Tour“ (HCT) vasaros finalus, kuriame geriausi Europos žaidėjai kovos dėl 100 tūkstančių dolerių prizinio fondo.

Lietuvoje atrankinį turnyrą kartu su ESL ir „Blizzard“ organizuojanti „GameOn“ komanda neketina apsiriboti tik profesionaliomis varžybomis. „Kovoti dėl patekimo į kitą HCT etapą galės tik geriausi iš geriausių Europos žaidėjų, tad mes kalbame net ne apie dešimtis, o apie vienetinius žaidėjus iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos. Tačiau pats faktas, kad Lietuvoje vyksta oficialus turnyras, yra labai džiugi visai bendruomenei, tad mes ketiname tai atšvęsti“, – sako renginio organizatorius Jonas Brazys.

HCT dalyvių Vilniuje lauks su kompanijos „Blizzard“ žaidimais susijusios pramogos, specialus protų mūšis, naujokų lygos turnyrai, stalo žaidimai, atminimo dovanos ir kitos staigmenos.

Daugiau informacijos apie renginį galima rasti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.