„Tele2“ skėlė olimpinį pasiūlymą, nesnaudžia ir konkurentai

Olimpinių žaidynių stebėti ar jose dalyvauti vykstantys lietuviai galės mobiliuoju internetu naudotis neįtikėtinai pigiai. Kompanija „Tele2“ skelbia, kad visą rugpjūtį jos klientams vienas megabaitas (MB) JAV kainuos 3 centus su PVM, o Brazilijoje – 10 centų. Išskirtinių pasiūlymų vykstantiems už Atlanto turi ir „Bitė“ bei „Omnitel“.

Olimpinį mėnesį „Tele2“ klientai galės nevaržomai naudotis internetu Brazilijoje ir JAV.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Olimpinį mėnesį „Tele2“ klientai galės nevaržomai naudotis internetu Brazilijoje ir JAV.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 29, 2016, 12:30 PM, atnaujinta May 17, 2017, 11:44 AM

Įprastai išvykus į šias šalis mobilusis internetas „Tele2“ klientams kainuoja šimtąkart daugiau (Brazilijoje – 11,58 euro, JAV – 4,34 euro už MB).

„Tele2“ nurodo ryšį atpiginantis tam, kad olimpinį mėnesį klientai galėtų laisvai naudotis internetu keliaudami ar nuvykę į Rio 2016 Olimpines žaidynes. Tai padaryti pavyko pasiekus susitarimą su JAV ir Brazilijos ryšio operatoriais.

Norint pasinaudoti mažomis interneto kainomis, nieko papildomai klientams daryti nereikės. Kirtus JAV ar Brazilijos sieną, apie taikomus tarifus informuos SMS žinutė. Sumažinti tarptinklinio ryšio įkainiai galios rugpjūčio 1–31 d., visoje JAV ir Brazilijos teritorijoje.

Specialų pasiūlymą vykstantiems į Braziliją pateikė ir „Bitė“. Jos vartotojai išvykę į šią šalį rugpjūčio mėnesį už megabaitą duomenų mokės 15 centų (įprasta kaina – 7,42 euro). 

„Omnitel“ šią vasarą taip pat yra paskelbusi specialią akciją: megabaitas duomenų JAV jos klientams kainuoja 6 centus. Tuo metu Brazilijoje megabaitas kainuoja 2 eurus, tačiau per dieną išnaudojus 5 MB, likusiais duomenimis iki 50 MB tą dieną klientai gali naudotis nemokėdami papildomai.

Paprasčiau sakant, 50 MB per dieną vartotojai gali išnaršyti už 10 eurų. Šis pasiūlymas taip pat galioja išvykusiems į Australiją, Egiptą, Hong Kongą, Izraelį, Japoniją, Kanadą, Kiniją, Pietų Afrikos Respubliką, Pietų Korėją, Tailandą ir Turkiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.