„Bitė“ žengs į televizijos verslą

Lietuvos telekomunikacijų bendrovė „Bitė Lietuva“ 2017 metais ketina pradėti dirbti televizijos versle bei pasiūlyti naujas finansines paslaugas, rašo „Verslo žinios“.

Išmaniųjų įrenginių vartotojams „Bitė“ kitąmet pasiūlys įvairų televizijos turinį.<br>T.Bauro nuotr.
Išmaniųjų įrenginių vartotojams „Bitė“ kitąmet pasiūlys įvairų televizijos turinį.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2016, 8:27 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 8:35 PM

„Pagrindinės „Bitės“ kryptys 2017 metais ir 2018 metais bus televizija ir video, daiktų internetas ir finansinės paslaugos. Šios sritys po 2–3 metų taps vienu didesnių augimo variklių. Šiuo metu „Bitės“ televizijos versle nėra, bet mes ruošiamės ir įsitrauksime į jį 2017 metais.

Išmaniųjų įrenginių vartotojams kitąmet pasiūlysime įvairų televizijos turinį – jiems pritaikytą kokybišką, lokalizuotą ir geresnėmis kainomis. Be to, bandysime pasiūlyti mokamos televizijos paslaugą namams – tiesa, tai įvyks nebūtinai kitąmet, o per 1–2 metus“, – interviu dienraščiui sakė „Bitė Lietuva“ vykdomasis direktorius Pranas Kuisys.

Jo teigimu, 2017 metais bendrovė pasiūlys ir naujas finansines paslaugas, pavyzdžiui, galimybę už prekes atsiskaityti mobiliuoju telefonu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.